Saturday, May 25, 2013

Sportmängude kuninglikala jalgpall!

Kui Meistrite Liiga lõpetab kevadel, siis teeb seda ka koolinoorte linnaosavõistlustel kuninglik ala JALGPALL! Juba teist aastat järjest on meie koolil põhjust rõõmustada, sest kooliaasta lõpeb medalitega. Kalamaja Põhikooli jalgpallimuru võõrustas 5 päeva 4-5 klasside võistkondi, kui osales kokku 8 kooli. Pelgulinna Gümnaasiumi "futipoistel" (laensõna sõnast football) õnnestusid kokkuvõtteks ju kõik mängud, kui finaalmängus penaltiseeriat mitte luubiga uurida. Alagrupist tuldi läbi võitudega. Kristiine Gümnaasiumit võideti 1:0, Kalamaja Põhikooli 3:1 ja Ehte Humanittargümnaasiumilt saadi loobumisvõit, mis läheb tabelisse 3:0 võiduna. Kõikide alagrupi mängude Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonna väravate autoriks oli EDVIN KIN (4 väravat). Finaalseerias oli Edvin seotud oma teise "leivaisa" maadlusvõistlusega, kus ta samuti kuulub eesti paremikku ning sel korral, pidime lootma oma teistele tublidele jalgpalluritele. Nemad aga õigustasid end igati. Audentest võitsime 3:1, väravaautoriteks Markus kilm (2 väravat) ja  Heiti Heli (1 värav). I -II koha mängus tuli jällegi kokku minna Kristiine Gümnaasiumiga ja sel korral jäi tulemus viiki 1:1, väravaautoriks taas Markus Kilm. Nüüd pidi medalivärvi otsustama penaltiseeria. Selle aga kahjuks kaotasime 2:3, aga HÕBEMEDALID ON KA ILUSAT VÄRVI!
Pelgulinna Gümnaasium jooksis pallimurule koosseisus: Heiti Heli (väravavaht), tegi oma tööd väga professionaalselt. Edvin Kin, Markus Mäekivi,  Markus Kilm, Artur Lukki, Margo Liivak, Karl-Master Olde, Carl-Erik Klamas, Meelis Mölder, Christopher-Robin Starkopf.
Pean siinkohal vajalikuks mainida, et ootan väga, millal need noormehed suuremaks saavad, siis kuuleb Pelgulinna Gümnaasiumi heast jalgpallivõistkonnast ka laiem avalikkus. Seniks jõudu ja jaksu treenimiseks ja vastupidada see suur treeningkoormus.
Aitäh teile, meie seas on palju Messisid!

No comments: