Saturday, May 25, 2013

Martin Selke, kas järgmine Carmen Ainola mantlipärija?

Pea kolme aastase vaheajaga, oli Pelgulinna Gümnaasiumi võistlejal jälle toimetamist nii kuninglikul alal, kui seda on suur kergejõustik, koos oma kõikide aladega. Sel korral läks oma võimeid Kadrioru staadionile proovile panema meie kooli multifunktsionaalne spordipoiss MARTIN SELKE. Endine noortemeister poksis omab lisaks heale koordinatsioonile ka kiireid jalgu ning neid nüüd testima tulimegi.
Noormeeste 100m jooksus võitis Martin ära oma viienda eeljooksu, kust edasi viis tee finaali. Finaalis oli juba koos aga
8 Tallinna koolide nobedaimat jalapaari. Sellest rüsinast väljus Martin tubli 5. kohaga. Jooksutehnika (madalstart, raja esimesed sammud ning finišeerimise) õppis noormees ära iseseisvalt maailma parimate videosid vaadates ja analüüsides.
Vot sellised nutikad noored õpivad Pelgulinna Gümnaasiumis ja ütlus: "Sportlased olid trennis, kui jumal mõistust jagas" ei pea paika ning sellest võiksid lähtuda ka mõned lapsevanemad, kes kehalise kasvatuse õpetaja tegemisi julgevad kritiseerida.

No comments: