Thursday, March 30, 2023

Gümnaasiumi võrkpalli neiud jõudsid ka II ringi.

Märtsi viimasel nädalal jõudis lõppu gümnaasiumi neidude teekond Tallinna Koolinoorte MV võrkpallis. Alagrupi mängud RAM koolis olid edukad. 2:0 võidud 32KK  ja Tallinna Kopli Kunstigümnaasiumi vastu, 2:1 võit võõrustava kooli RAM kooliga ning ainuke kaotus Westholmi Gümnaasiumile aitasid meid hea tujuga edasistele mängudele. 

II ringi paremad asusid mõõtu võtma juba võrkpalli Mekas Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis. Nüüd tulid meile vastasteks juba koolid, kus võistkond koosnes valdavalt tegev võrkpalluritest ning need mängud olid juba hoopis teist masti, kui seda mängitud alagrupimängud. Meie võistkonda aga tabasid ootamatult  ka haigused ning sel juhul teab juba iga sporti lähemalt mõistev inimene, et pooliku võistkonnaga on edu saavutamine keeruline. Lugupidamine siinkohal Isabella Pritsu, kes on nii suure kohusetundega, et tuli võistlustele kõrge palaviku ning meeletu peavaluga. Võrkpallis loetakse mäng kaotanuks, kui platsil pole nõutud arv (6) mängijat. Lilleküla Gümnaasiumilt ja Reaalkoolist tuli vastu võtta kaotused tulemusega 2:0, kuigi omavahelised mängud olid väga tasavägised. Siiski uks edasistele mängudele jäi suletuks.

Meie võistkonnas mängisid: Ronja Lydia Vehmanen, Kertu Kerdt, Iris Mill, Eliisa Zelenets, Isabella Pritsu, Lisette Pent, Hanna- Grete Suurvärav, Karmen Eller.

Oleme siiski väga rõõmsad, et meil on taas Tallinna Koolinoorte Meistrivõistlustele välja panna tüdrukute võistkondi, olime ju selles osas vahepeal vaeslapse osas.



No comments: