Wednesday, May 22, 2024

Koolispordi hooaja lõpusirgel lisandus veel medaleid!

Lilleküla Gümnaasiumi liikumisõpetajad kutsusid kokku Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa koolid, et selgitada välja 3.-5 . klassideni parimad kergejõustiklased. Kavas traditsioonilised kergejõustiku alad: 10x60m pendelteatejooks, individuaalalad 60m jooks ja kaugushüpe. Kui teatejooksudes oli segavõistkonnad (5 poissi+5 tüdrukut), siis paremad selgitati  välja ka individuaalaladel. Võistlustel osales 5 kooli. 

Meie kooli õpilastele osutus edutoovaks just võistkonnaala - pendelteatejooks. 

Pelgulinna Gümnaasiumi võistkondadest kõige parema tulemusega lõpetas IV klasside võistkond, kelle noorsportlased saavutasid hõbemedalid. Võistkonda kuulusid: Thor Siim Sildoja, Kaur Eensalu, Romet Kõvask, Ristjan Jaanson, Toni Mikli, Marit Aasla, Iris Kats, Saara Kreus, Piia Virula, Eva Nelis. 

V klasside koondis jooksis välja III koha ning kaela riputati Kullo poolt pronksmedalid. Võistkonna moodustasid: Roselin Heinoja Agboola, Marleen Lande, Desiree Välja, Loreen Virunurm, Freia Mäeker, Andre Palju, Kristofer Virtmann, Norman Parts, Rene Kelmi, Kaur Erikson.

Meie kõige väiksemate, III klasside õpilaste koondis andis endast parima, kuid sel aastal veel medaliteni ei jõutud. 4. koht pole ju ka halb. Kui keegi on veel taga pool, siis pole ju viimane. Väikestel on ju veel aega küll ja küll sporti teha, end igakülgselt arendada ning "kastanid tulest välja tuua".  Oma kooli spordiau eest jooksid: Magnus Keinast, Robin Julius Remmelg, Lysandra Samun, Haldja Semjonova, Karl Hendrik Tiido, Keron Jakobson, Jesper Sepp, Alyssa Buusmann, Elinor Käosaar, Roosmarii Orman, Kristjan Tomingas.

Aitäh armsad spordilapsed, iga aastaga jääb võistelda armastavaid õpilasi üha vähemaks. Varsti "ajame neid tiku tulega taga", aga usun, et mõne leiame ka nii ülesse.





No comments: