Monday, October 15, 2018

Super sügisilm, tõi kaasa supertulemused!

12.oktoobril toimusid Stroomi metsaalal Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa koolide murdmaateatevõistlused 3.-7. klassini. Joosti 10x280m, võistkonnast 5 tüdrukut ja 5 poissi, kes vaheldumisi joostes jooksid kokku pea 3km. Kaunis sügisilm tõi endaga kaasa ilusa võistluse ja seda ka meie, Pelgulinna Gümnaasiumi jaoks. Üle pika aja püüdsime kõrgeid tulemusi neljas vanuseastmes ja vaid ühel jäime medalita.
Võistluse avastardi tegid IV klassi lapsed. 8 kooli konkurentsis saadi tubli 4. koht, kuigi peale avavahetusi olime lausa liidrid, siis aga juhtus väike äpardus ja tuligi liidrikoht loovutada teistele koolidele. Võitis Lilleküla Gümnaasiumi võistkond. Meie kooli eest jooksid: Nora Maria Meiorg, Laura Raudmets, Ellen Kobin, Diore Virunurm, Anne Mari Laugal, Lenna Teigar, Tristjan Jaanson, Karl Hendrik Laud, Uku Aksel Klaos, Hannes Harald Jalakas, Markus Vallimäe, Oliver Laidinen.
III klasside arvestuses osales 6 kooli ning selles konkurentsis olime juba medaliarvestuses. Võitis Kristiine Gümnaasiumi võistkond. Lõpptulemuseks meile tubli III koht ja kullo poolt pronksmedalid. Sellesse võidukasse võistkonda kuulusid: Anna Liisa Lindmets, Mirtel Roosimägi, Amelie Silnš, Kret Kütt, Mirtel Must, Ann Marii Kaup, Mairo Haavasalu, Eldar Liim, Daniel Kolk, Albert Tõnisson, Johannes Lillemets.
V klasside hulgas oli konkurentsis 7 võistkonda ning jälle tulemuseks igati arvestatav tubli III koht. Võitis Kristiine Gümnaasium, talle järgnes Lilleküla Gümnaasiumi võistkond. Meie tublid lapsed jooksid järgmises koosseisus: Kaspar Tamm, Kaspar Jaaska, Andreas Arp Kaup, Birk Parvelt, Ken Sander Aasoja, Victoria Puusepp, Annabel Puhm, Jete Nooni, Liisa Lota Lõoke, Katariina Pruul.
V-VII klasside koonvõistkondi oli sel korral võistlustules ainult 6, aga seda magusam oli saavutatud II kohta ja hõbemedalid. Seda enam, et juba mitu aastat pole see vanuseaste medaliteni jõudnud, ikka on napilt ilma jäetud või siis polegi kõrgesse mängu asja olnud. Sellel aastal kuulusid aga neile meie võistkondadest parim tulemus. Hõbemedalitele jooksid: Marii Udal, Annabel Laiva, Helina Kaljuste, Keili Laan, Kristiina Kesküla, Robin Eelma, Erki Haljasmäe, Rasmus Tibar, Robi Mikk, Tanel Leis.
Aitäh kallid väikesed sportlased, kes te endast parima andsite ja kooli tublilt esindasite!

No comments: