Monday, October 1, 2018

Päikeseline päev spordis

Keset tormilist, vihmast ja sombust nädalat leidus üks väike kena sügispäev täis päikest, kus leidis aset paljude Tallinna koolide jaoks kaks vahvat sündmust. Mõlemaid võib seostada spordiga.
Esmakordselt osales meie Pelgulinna Gümnaasium üle Tallinnalisel spordipäeval ja seda 4.-12 klassini, kus 2-3 liikmeliste võistkondadena asuti vanalinnas LO-QUIZ rakendusega orienteeruma. Tähelepanuväärse tulemuse (omas vanuseklassis III koha) saavutasid meie 8d klassi poisid koosseisus: Gregory Kõrgesaar, Magnus Mangusson ja Ingvar Hion. Kuna igas võistlusklassis oli osalejate arv suur, siis seda enam on poiste tulemus märkimist väärt. Tublid poisid!
Nüüd aga päris võistluse juurde.
Nõmme Spordikeskuses peeti Tallinna koolinoorte murdmaajooksu meistrivõistlused. Pelgulinna Gümnaasium oli esindatud sel korral kohe mitme võistlejaga erinevatel distantsidel. Medalinõudlejate hulka me küll veel ei jõudnud, aga neiud neist väga kaugele ka ei jäänud.
Sel aastal näitasid parimat minekut just tütarlapsed. Parimaks ja ühtlasi väga heaks võib lugeda tüdrukute vanemas vanuseastmes 1000m jooksus 5. koha saanud LAURA REIMETSA jooksu. Võistlejaid sel distantsil oli kokku 43. Hea tulemuse samas vanuseklassis, aga poole väiksemal maal (500m) saavutas INESSA HALLISTE, kes finišeerus 68 võistleja seas 11. tulemusega. Karmel Kai Murumaa jooksis end 42.
Noormeeste distantsidel oli Pelgulinna Gümnaasium esindatud 1000m ja 3000m jooksus. Väiksemal distantsil saavutas Steven Pärloja 96 võistleja seas vägagi tubli 51. koha. Võistluste pikimal distantsil esindas meie kooli Ralf Markus Laiva, kes 58 võistleja seas tei tubli jooksu ja saavutas 24. koha.
Kehalise kasvatuse õpetajad tänavad tublisid õpilasi, kes ei pidanud paljuks kooli esindada ja teha seda hästi!

No comments: