Monday, February 10, 2014

Lumi läinud, käes ujumisaeg.

Jaanuari lõpp, veebruari algus on ikka olnud Tallinna koolinoorte MV raames ujumisvõistluste läbiviimise aeg. Nii ka sel korral võõrustas Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa koole Audentese ujula. Sel aastal oli meite sekka arvatud ka Nõmme Gümnaasiumi võistkond. Esmakordselt sai kool otsustada, kas ta paneb välja põhikooli võistkonna (kõik 1.-9. kl. õpilased), gümnaasiumi võistkonna (ainult 10-12 kl. õpilased) või koolivõistkonna (1.-12 klass õpilased). Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonnad 10x50m nii tüdrukutele kui ka noormeestele olid sel korral koolivõistkonnad. Kuigi hilisemal uuringul selgus, et oleksime saanud vast välja ka üpris konkurentsivõimelise tütarlaste põhikooli võistkonna. Noormeestel oli ülekaal siiski gümnaasiumi käes, kuigi võistkonnas pea pooled põhikooli õpilased.
Noormeeste ujumine oli väga põneva lõpuga. Veel 25m ennem lõppu olid kõik kolm kooli (Pelgulinna G, Lilleküla G. ja Nõmme G.) võrdsed. Siis aga lülitasid Lilleküla ja Nõmme kooli ankrud sisse "rallikäigu" ja libisesid eest ära. Kahjuks en andnud aga lõpuaeg kellelegi meist finaalkohta suures finaalis, mis peetakse Kalev Spa ujulas.
Pelguinna Gümnaasiumi eest võistlesid tütarlapsed koosseisus: Helena Klamas, Katariina Mäll, Katariine Lahesaar, Maria Korneva, Kaire Jürgenson, Eliise Proos, Marieth Jelisejeva, Solveig Saar, Õnne Paulus, Reelika Reinsalu, Caroli Käis
Noormeeste võistkond: Gregor Semidor, Rene Tõnissoo, Siim-Erik Pärn, Marco Prems, Silver Plaser, Bert Bergstein, Rednar Kõvask, Silver Vincent Sutt, Fred Saueauk, Sass Jörgen Õunmaa, Carl Erik Klamas, Rasmus Kõvask.
Aitäh noortele, kes ei pidanud paljuks oma kooli spordiau päästa!

No comments: