Saturday, May 27, 2023

Jalgpallurid lõpetasid hooaja.

Õppeaasta lõpp juba paistab, lõpule hakkavad jõudma ka koolispordi võistlused. Viimased mängud peeti möödunud nädalal, kui Kalamaja Põhikoolis jooksid platsile 3-5 klasside väikesed ja suured jalgpallurid. Miks väikesed ja suured? Vastus lihtne, V klasside poisid on ikka võrreldes teistega oluliselt suuremad ja kiiremad ning see paistab väikesel platsil väga silma, mängides tulemustes olulist rolli.

Põhja-Tallinna ja Kristiine LO võistlustele oli registreerunud 5 kooli. Mängisime väga väikesel väljakul, kus hetkekski ei tohi kaotada tähelepanu, ega kontrolli palli üle, sest kohe karistatakse ära ja väravavõrk sahiseb. Mängud toimusid erireeglite järgi, 12 minutit kogu mäng. Vahetused jooksvalt. Võistkonnad mängisid kõik omavahel läbi ja nii selgitati turniiri süsteemis võitjad. Pelgulinna Gümnaasium mängis koosseisus: Paul Samuel Valton, Oskar Sander, Sander Tilk, Kaur Kallaste, Norman Parts, Andre Paju, Rene Kelmi, Mattias Lumiste.

Meie mängude suurimaks väravakütiks sai PAUL SAMUEL VALTON, kes lõi mängus Kalamaja Põhikooliga 2 ning Audentese Erakooli vastu 1 värava. "Jala sai valgeks" ka RENE KELMI, kes andis meie kooli võidule lisa mängus Kalamaja Põhikooliga. Mängud Kalamaja PK lõppesid tulemusega 3:1 meie kasuks ja Audentese Erakooliga 2:1  meie kahjuks. Rohkem meil sellel turniiril palli vastaste väravasse lüüa ei õnnestunudki, küll aga rõõmustasid meie vastased, sest mängud Kristiine Gümnaasiumiga (6:0) ja Lilleküla Gümnaasiumiga (4:0) olid ikka suureskoorilised. Oleksid aga võinud olla veel rohkemate väravatega, kui Pelgulinna Gümnaasiumi väravas poleks seisnud nagu "kalju" KAUR KALLASTE. Koha peal avaldati arvamust, et Kaur oli kindlasti turniiri parim väravavaht ja see on juba midagi, kui nii arvavad teiste koolide õpilased. Kahjuks nii väikesel turniiril parimate mängijate eriauhindu ei jagata. Niisiis, turniir lõpetatud ja viimaseks ka ei jäänud, loeme jalgpalliaasta lõppenuks ning rõõmsa tujuga suvepuhkusele.



No comments: