Saturday, February 4, 2023

Ujumisvõistlus uues vormis.

Jaanuari kuu lõpetasid Tallinna koolinoorte MV teateujumises, mil toimusid Sõle Spordikeskuse ujulas  eelujumised, et selgitada välja A ja B finaali pääsevad koolid. Kogu võistlustele oli registreerunud 30 Tallinna kooli. Sel korral peeti ujumisvõistlus tavapärasest (10x 50m teateujumisest neidudele ja noormeestele eraldi) teisiti. Kooli võistkonna moodustasid 12x50m distantsiks 6 neidu ja 6 noormeest, ehk võistlustulle asusid segavõistkonnad. Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonnas ujusid: Evelina Saar, Liisi Norit, Lisandra Paltser, Tuuli Tarkmeel, Hanna Liisa Veeremaa, Marleen Landi, Artur Hunt, Lasse Liblikman, Silver Lavits, Kevin Kivimaa, Sebastian Ustaal, Steven Tšugart.

Kui siiani oli eelvõistlused peetud linnaosades ja tavapäraselt olime ikka esimese kolme seas ning mängu tulid nn väiksed medalid, siis nüüd olid kõik registreerunud koolid paisatud segamini nelja eelujumisse ning kui satud ühte starti väga tugevate ujumiskoolidega, siis tundub, nagu meie võistkond oleks olnud nõrk. Tegelikult nõrkasid ju pole. Nõrgad on need, kes välja ei julge tulla. Meie koolil on oma ujula ja meie saame siiski mingisuguse pildi oma õpilaste ujumisoskustest ja kui vaadata meie võistkonna koosseisu, siis meil on sportlasi erinevatelt spordialadelt. Päris ujumisega tegelevaid või tegelenud sportlasi oli 12-st vaid 5. Järelikult peame olema väga õnnelikud, et meil on üldse võimalik ujumisvõistkond välja panna.

Sel õppeaastal on meie koolil põhirõhk eesmärgistamisel ning oma ujujatega oleme jälle täitnud liikumisõpetuses endale seatud eesmärgi OSALEDA KOOLI VÕISTKONNAGA VÕIMALIKULT PALJUDEL TALLINNA KOOLINOORTE MEISTRIVÕISTLUSTEL. 

Suur tänu tublidele ujujatele ja õpetaja Riina Noolele, kes õpilastele toeks oli ja vahva ekraanipildi jäädvustas.

Järgmisena lähevad juba järgmisel nädalal võistlustulle põhikooli võrkpalli tüdrukud. Soovime neile edu!

No comments: