Wednesday, February 15, 2023

Kirkaimad medalid saabusid suusatajatelt. Õed Joanna ja Paulina Noormets autasustamise kõrgeimatel astmetel!

Sõbrapäeval toimusid Nõmme Spordikeskuses Kesklinna, Haabersti ja Põhja-Tallinna koolide 1-5 klasside ning 6-7 klasside murdmaasuusatamise meistrivõistlused individuaaldistantsidel. Läbida tuli 1,4km pikkune ring. 1-5 klassi tüdrukuid oli võistlustules 32 osalejat ja 6-7 klasside tütarlapsi 35. Pelgulinna Gümnaasiumil oli välja panna kaks suusaneiut, üles saime anda ka kolmanda osaleja, 6 klassi tüdruku Simona Seppa, aga nagu ikka kombeks, siis head sportlased on mitmekülgsed nii jäigi Simona suusatamisest kõrvale, sest võistles oma põhialal, tennises hoopis välismaal. 

Suusavõistluse kirkaimad medalid tulid "meie hoovile" ühe pere laste esituses! Vanemate tüdrukute seas tõusis kõrgeimale pjedestaali astmele JOANNA NOORMETS, kes võitis kuldmedali. Nooremate tüdrukute seas suusatas end hõbemedalile alles 2. klassis õppiv PAULINA NOORMETS

Oleme oma suusatüdrukute üle ütlemata uhked ning jääme ootama järgmist head esitust suusavõistustelt, mis toimuvad 9 märtsil, kui võistlustulle asuvad põhikooli tüdrukud teatesuusatamises, siis on pundis ka Noormetsade pere vanim õde Karmen, sel korral kõrvale jäänud Simona ning Hanna Aidas. Ei hakka tüdrukutele pingeid peale panema, aga eks publik nõuab ikka medalit. Küll ta tuleb!
Suure tänu ütleme ka õpetaja Riina Noolele, kes lisaks õpetaja rollile edukalt fotosüüdistusi oskab teha. Pildimälu on ikka kõikvõimas.

No comments: