Friday, November 29, 2019

Korvpalli poolfinaal jäi laeks.

Kõik pallimängijad teavad väljendit "lühike pink" ja just lühike pink saigi meile põhikooli noormeeste korvpalli poolfinaalturniiril saatuslikuks. Mängisime kõik neli mängu praktiliselt ühe vahetusmängijaga. Jah, 4x7 minutit mänguaega pole küll korvpallurite jaoks teab, mis pikk aeg, aga korralikult jooksmist on ikkagi. Tõime küll veel lisaks Kaarel Kreekmanni ja Carl Willem Tammisti, aga kaotused tuli vastu võtta siiski kõikidelt poolfinaali vastastelt.
Tõnismäe Reaalgümnaasiumiga jõudsime seisuni 40:32. Meie punktid tõid: Artur Elberg 14p, Mihkel Raagul 9p, Gert Maimre 7p. Sellelt mängult oli puudu seoses oma klubi võistlustega meie võistkonna suurim korvikütt Johannes Ränd.
Järveotsa Gümnaasiumiga jäi seis 53:27. See mäng raputas veel kõige rohke, sest vastaste kõik mehed tulid platsile ja "panid ära". Ei saa öelda, et oleksime oma vastast alahinnanud, kuid tõesti iga mees viskas ja tabas. Meie tabamused: Johannes Ränd 19p, Mihkel Raagul 4p, Gert Maimre 2p, Artur Elberg 2p.
Tallinna Saksa Gümnaasium, meie kõige kardetavam vastane, lõppseis suhteliselt korralik 44:37 küll Saksa Gümnaasiumile, aga meilt nende vastu korralik lahing. Parimad korvikütid: Johannes Ränd 17p, Kristofer Visnapuu 13p, Mihkel Raagul 3p, Artur Elberg ja Gert Maimre mõlemad 2p.
Tallinna Tehnikagümnaasium, osutus ka kõvaks pähkliks. Kaotus võõrustajatele 26:44. Meie parimad punktitoojad: Johannes Ränd 22p, Kristofer Visnapuu ja Artur Elberg mõlemad 2 punkti.
Suur, suur tänu siiski meie tublidele korvpalluritele: Johannes Ränd, Mihkel Raagul, Gert Maimre, Artur Elberg, Kristofer Visnapuu, Laur Johann Vabaorg, Kaarel Kreekmann, Carl Willem Tammist.

No comments: