Tuesday, May 28, 2019

Mette Marta Jürissonile 3 medalit!

6.-7. klasside kergejõustiku võistlused tõid medaleid juurde, saak ei olnud küll nii mitmekülgne, kui väiksemate võistlustel, aga pea asi, et medaleid siiski lisandus. Tallinna Kristiine Gümnaasiumi tublid õpetajad olid ettevalmistanud professionaalse kergejõustik võistluse, kus võistlustules olid Põhja-Tallinna ja Kristiine LO koolid, kokku 7 kooli. Võistluste avaalaks oli 10x 60m pendelteatejooks, kui meie, Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonnal õnnestus võita hinnaline II koht ning Kullo poolt tublidele sportlastele hõbemedalid. Meie võistkonnas jooksid: Keili Laan, Grete Barot, Annaliis Viikmaa, Mette Marta Jürisson, Helerin Türk, Robert Laud, Joosep Põldre, Robin Eelmaa, Rasmus Tibar, Erki Haljasmäe. Kahjuks jäid pendelteatejooksu medalid noormeestele sel korral ainukesteks. Medalikolmikule lähedale jõudis vaid Rasmus Tibar, kes kaugushüppes, sai 4.75-ga 4. koha ning palliviskes 6. koha (45m)
Pelgulinna Gümnaasiumi tõstis aga poodiumile kolmel korral METTE MARTA JÜRISSON, kes tütarlaste 60m jooksus saavutas III koha (8,38), talle järgnesid Grete Barot (8,51) ja Annaliis Viikmaa (8,98). III koht tuli ka kaugushüppes tulemusega 4.14. Grete oli 5. (4.05) ja Heleriin Türk 6. (3.97).
Täname kõiki vahvaid õpilasi, kes erinevatel aladel kooli esindama tulid ning Pelgulinna Gümnaasiumile väärtuslikud punktid tõid. KokII koha.
kuvõttes saavutasime koolide arvestuses tubli

No comments: