Thursday, November 25, 2010

Põhikooli korvpallipoisid tulid linnaosa võistlustel II kohale!

Mina pean koolinoorte MV korvpallis mammutturniiriks. Miks? Sest alustame alagrupi mängudega linnaosas, kus meid mängib tavaliselt 7 kooli. Justkui selgitame välja linnaosa meistreid. Kahjuks aga ei leidu rahalist katet, et õpilastele medaleid saada. Nii jääbki kogu asi vaid siia blogilehele. Kaks parimat kooli saavad aga õiguse linnas edasi mängida ja seal tõestada, et nad on head. Sellist triumfi jätkuks aga edu korral aprillini välja, seega pool aastat. Sel aastal õnnestus meil "pressida" end kõrgemasse seltskonda, kuigi viimast mängu Lilleküla Gümnaasiumiga mängisime, nagu tahaks, et "see kõik oleks juba läbi".
Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonna vaieldamatuks liidriks on MARCO PREMS. Ilma selle noormeheta võiksime korvpalliga vast tunnis vaid aega sisustada. Miks ma nii karmilt ütlen? Vaatame mängudes visatud isiklikke skoore: Marcol mängus Ehte Humanitaargümnaasiumiga 26p (Siim Pärn, Martin Selke 4p, Siim Ennuvere, Aigar Soosaar 2p.), mängus Kalamaja Põhikooliga 32p (Martin Selke 14p, Siim Pärn 12p, Siim Ennuvere 10p, Aigar Soosaar ja Silver Plaser 8p, Jürgen Palling 7p, Karlis Tiido 6p, Sido Pillart 2p), mängus Kunstigümnaasiumiga 32p (S. Ennuvere 12p, M. Selke 8p, J. Palling ja A. Soosaar 6p, S. Pärn ja K. Tiido 2p). Põhja Tallinna ja Kristiine LO finaalmängus Lilleküla Gümnaasiumiga 22p (S. Ennuvere 6p, A. Soosaar 5p, S. Plaser 2p). Kas pole kõigile selge, kes on võistkonna tugitala!
Nüüd jääme aga ootama veerandfinaalmänge, kuhu me võtame kaasa kaotuse Lilleküla Gümnaasiumile. See pole aga veel taksitus kaugele jõuda. Kui on tahtmist saab alati paremini! Mis muud, püsime terved ja "rabeleme" lõpuni.

No comments: