Monday, November 15, 2010

Gümnaasiumi korvpall pidas karme lahinguid.


Nüüdseks on lõpule jõudnud ka gümnaasiumi osa korvpalli turniir. II ring läks "karmiks andmiseks". Kohtumised tuli pidada Tallinna Ühisgümnaasiumi, Sikupilli Gümnaasiumi, Tõnismäe Reaalkooli ning Pirita Majandusgümnaasiumiga. Kaks esimest mängu olid põnevad ja närve söövad. Mõlemas mängus oli esimene veerandaeg meie korvil nagu "kaas peal". Täiesti võimatu oli palli korvi toimetada. Siiski suutsid meie tublid korvpallurid välja mängida suhteliselt väikese kaotuse. Nüüd võime ju vaielda, et kaotus on kaotus, olgu või 1 punkt. Jah, on küll, aga keegi ju peab lõpuks siiski mängu võitma ning seekord ei olnud "jumal korvpallur Pelgulinnast". Nii tuligi mängus Tallinna Ühisgümnaasiumiga vastu võtta kaotus 51:54 ja Sikupilli Gümnaasiumiga 45:46. Teine mäng meenutas õpilase õpipäevi ennem eksamit - 1 minut jääb alati puudu! Peksupoisteks me end aga kindlasti lugema ei pea. Järgmised vastased - Tõnismäe Reaalkooli ning Pirita Majandusgümnaasiumi võitsime aga veenvalt. Mäng Tõnismäe Reaalkooliga lõppes suisa seisuga 69:20!

Märgin ära ka meie mängijate visatud punktid mängude järjekorras (TÜG, Sikupilli G, Tõnismäe Reaalkoo, Pirita Majandusgümnaasium):

Kristo Jürgenson 10p, 11p,18p,18p

Oskar Tammejõe 15p, 15p, 15p, 13p

Kim-Patrick Nõukas 4p, 6p,10p, 13p

Tanel Vee 14p, 1p, 9p, 6p

Riho Usar 6p, 4p, 6p, 18p

Marco Prems (osales kahes mängus Sikupilli- ja Pirita MG-ga) 4p, 16p

Kristo Kuiv (osales mängus Tõnismäe RK-ga) 11p

Sten Saviste (osales 2 mängus, tõi punktid TÜG-ga) 2p

Järgmisel aastal kaotame võistkonnast kaks tugevat liiget Oskari ja Kim-Patricku, sellest tulenevalt alustame oma mänge II liigast ja loodame tulla võitudega I liigasse. Elame näeme!

Suur tänu aga tublidele korvpalluritele, kes tulid ja kaitsesid Pelgulinna Gümnaasiumi spordiau ning hoiavad meid endiselt Tallinna koolinoorte sportmängudes orbiidil!

No comments: