Saturday, November 29, 2008

Põhikooli korvpallurid Põhja-Tallinna ja Kristiine LO koolide MEISTRID!

On juba nagu traditsiooniks saamas, et linnaosa võistluse alagrupid korvpallis, viivad läbi Pelgulinna Gümnaasium ning Kristiine Gümnaasium. Sel aastal tuli meil võõrustada Kunstigümnaasiumit, Sõle Põhikooli ning Ranniku Gümnaasiumit. Pelgulinna Gümnaasium toetub taas spordiklubide Kotree ja Kalevipojad tublidele korvpalluritele, neid abistavad ka mõned teiste spordialade esindajad ning lihtsad spordisõbrad. Tänusõnad kuuluvad kindlasti SK Kotree treenerile Ants Vändrikule ja SK Kalevipojad treenerile Marko Parkonenile.
Mängude tasemest ruumi ja aja kokkuvõttes saab teha üldistuse, et meie võiskond oli tugev, ning kaotuse saamise hetke ei pidanud üle elama. Turniiri kõige resultatiivsemaks mängumeheks oli KRISTO JÜRENSON, kes tõi igas mängus üle 20. punkti. Tublilt toetasid teda Mikk Reha ning Raul Rannaste. Tubli ja rasket tööd tegi korvi all Karl Koppel, keda assisteeris heal tasemel ja „päriselus jalgpallimurul tolmutav“ Kristo Kuiv. Meie noormängijatest oli tore jälgida Marco Premsi, kes kartmatult „süstis pikkade vahel, nagu suslik“ . Marco on Tiit Soku korvpallikooli kasvandik.
Mängudest:
Pelgulinna G – Sõle PK 84:34 (K.Jürgenson 24p, M.Reha 17p, K.Koppel ja K.Kuiv 16p, M. Prems 5p, R.Rannaste 4p, Sten Saviste 2p)
Pelgulinna G – Ranniku G 78:40 (K.Jürgenson 21p, K.Kuiv 16p, M.Reha 14p, K.Koppel 13p, R.Rannaste 6p, Kristjan Tamlak 4p, Silver Plaser 2p)
Pelgulinna G- Kunstigümnaasium 67:25 (K.Jürgenson 22p, M.Reha 15p, R.Rannaste 14p, K.Kuiv 6p, K.Kopple 5p, S.Saviste ja K.Tamlak 2p, Aigar Soosaar 1p)
Kunstigümnaasium – Ranniku Gümnaasium 58:26
Sõle PK – Ranniku Gümnaasium 39:52
Finaalturniiri mäng
Pelgulinna G – Kristiine G 54:42 (K.Jürgenson 20p, M.Reha 9p, K.Kuiv 8p, K.Koppel 4p, M.Prems 3p, K.Tamlak 2p)

Võistkonda kuulusid: Kristo Jürgenson, Karl Koppel, Raul Rannaste, Sten Saviste (9ak), Kristo Kuiv, Kristjan Tamlak (9bk), Mikk Reha (9c), Marco Prems (7ak), Silver plaser, Aigar Soosaar (7c)

Erinevalt jalgpallivõistlustest on rahapuudus jätnud poisid medalita, aga kooli poolt on meil võimalus tänada tublisid sportlasi direktori käskkirjaga.
Kehalise kasvatuse õpetaja ja saalisekretärina on mul väga hea meel, et Pelgulinna Gümnaasium kuulub sportmängud seltskonnas tippvõistkondade hulka.

No comments: