Saturday, November 29, 2008

Jalgpallis jagati karikaid-medaleid ja eriauhindu

Sügisene jalgpalli maraton on taaskord otsa saanud ning ootab oma jätkumist kevadel. Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonnad justkui joonistavad kunstikoolile omaselt mustrit, st kord jätkavad finaalturniiril gümnasistid, kord põhikooli võistkonnad. Sel aastal oli siis kord jõudnud kätte põhikooli meeskonnale ning gümnaasiumi naiskonnale.


Gümnaasiumi neiud mängisid oma mängud lõpuni ning lõpetasid tubli poolfinaalkohaga.
Võistkonnas mängisid: Marie Aasorg, Triin Koppel, Gerli Tuur (11c), Kärt Tammjärv (11k), Maris Kruusmaa (10k), Carmen Ainola, Dagmar Uibo, Anetta Jelisejeva, Kim-Ly Hoang, kes oli ka väga hea väravavaht (10c), Kristlin Samblik, Piret Lauk (9bk), Carol Pahk (8ak).
Põhikooli noormehed aga saavutasid Põhja-Tallinna ja Kristiine LO koolide võistlusel hinnatava II koha, mis tagas neile koha kevadisel finaalturniiril.


Jalgpall on meie linnaosas kõige motiveeritum spordiala, sest hoolitseb jalgpalliklubi Dünamo alati selle eest, et esikolmiku meeskonnad saaksid medalid ning auhinnatud oleksid ka parimad mängijad.


Nii õnnestuski meie meeskonnal saada kaela hõbemedalid ning võistluse parimaks väravate lööjaks kuulutati 16. väravaga JAAN SINKA. Üks parima mängija auhind tuli veel Pelgulinna Gümnaasiumi mängijale – turniiri parim väravavaht – HERMO POOLMAA.


Mängudest:
Pelgulinna G– Audentese Erakool 7:3 (Jaan Sinka 4, Timo Teras 2, Holger Rannus 1)
Pelgulinna G – Sõle PK 3:2 (J. Sinka 3)
Pelgulinna G – Karjamaa G. 8:3 (J. Sinka 5)
Pelgulinna G – Ranniku G 1:2 (J. Sinka )
Pelgulinna G – Lilleküla G 3:1 ( J. Sinka)
Pelgulinna – Ranniku G finaalmäng 1:5 (T. Teras)


Hõbemedali võitnud võistkonda kuulusid: Jaan Sinka, Kristo Kuiv, Rainer Teppan, Holger Rannus, Kristjan Hiob, Kristjan Tamlak (9bk), Taavi Kaarmaa (9ak), Timo Teras, Mikk Reha, Indrek Teesalu (9c), Keit Kaljukivi (8bk), Hermo Poolmaa, Rait Uritam (8c), Siim-Erik Pärn (7ak)


Kehalise kasvatuse õpetaja tänab tublisid sportlasi ning kooli poolt dirktori käskkiri kooli spordiau kaitsmise eest!

Vaata teisi pilte ka nagist!

Ja siit
http://www.tallinn.ee/haridus/galerii_puu?g=1155




No comments: