Monday, May 23, 2022

Jalgpllurid ei vea kunagi alt. Medaleid lootsime ja medalid ka tulid!

Kaks päeva ägedaid jalgpalli lahingud Kalamaja Põhikooli väikesel jalgpalli murul lõppesid Pelgulinna Gümnaasiumi V klasside poiste võistkonnale väga edukalt. Võistlustules oli 5 võistkonda: Kalamaja Põhikool, Audentese Erakool, Karjamaa Põhikool, Kristiine Gümnaasium ja Pelgulinna Gümnaasium. Kahe päeva peale olid mängud ära jagatud ning 4 võistlusmängu ja vormikõver liikus ikka ülespoole. Esimeses mängus läksid meie, Pelgulinna Gümnaasiumi, noored vastamisi hilisema turniiri võitja Kristiine Gümnaasiumiga. Vastased näitasid imeilusat jalgpalli ning meil tuli vastu võtta meie turniiri ainuke kaotus 6:1. Number on küll suur, aga ka 1:0 võit oleks võit ja kui see saavutatakse suurepärast mängu näidates, siis seda on lihtsalt ilus vaadata. Meie jaoks võib olla esimene mäng kohe nii tugeva vastasega halvas oma mängupildi ära, aga hilisemad mängud tõestasid, et oleme medalit väärt ning sammusime võidult võidule. Karjamaa Põhikoolile " kütsime sauna", võidu tulemus 14:0 oli valus. Mängus Kalamaja Põhikooliga sakutasime ka vastast 6:1 ning Audentese Erakool ei saanud ka meist jagu. Tulemus 10:0 ja olimegi auga medalid välja teeninud.

Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonda kuulusid ning kaunite hõbedaste medalite omanikeks said: Rivo Nikiforov, Karl Ränd, Armin Kork, Hendri Oja, Samuel Lillemets, Marten Kaljuma, Mattias Kaljuma, Henri Soosalu ja Gerret Ninn.

Meie võistkonna suurim väravakütt oli Samuel Lillemets 11 väravat, talle järgnesid: Armin Kork (10), Gerret Ninn (8), Hendri
Oja (3), Karl Ränd ja Mattias Kaljuma (2) ja Henri Soosalu ja Rivo Nikiforov (1).

Turniiri võitis Kristiine Gümnaasium, Pelgulinna Gümnaasiumile II koht ning III koht läks võõrustajatele, Kalamaja Põühikoolile.

Aitäh vahvatele spordipoistele, teiega oli tore, pakkusite ilusaid elamusi!

No comments: