Saturday, April 9, 2022

Hakkab kerima, esimesed medalid kaelas!

Aprilli algus avas õppeaasta 2021-2022 Tallinna koolinoorte spordivõistluselt medaliarve. Peeti Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa koolide 3.-5. klasside ja 6.-7. klasside ujumisvõistlused võistkondlikus arvestuses. Audentese Erakool korraldajana kutsus kokku võistkonnad, et selgitada välja linnaosa parimad koolid teateujumises.

Esimesena asusid stardipukkidele 3.-5. klasside võistkonnad. Võisteldi 6x25m ujumises. Võistkonnas 3 tüdrukut ja 3 poissi. Teises ujumises oli kord aga juba suuremate noorsportlaste käes ning poole pikemale võistlusmaale oodati 6.-7. klassi õpilaste võistkondi. Nemad läbisid  kokku 12 basseini pikkust, seega 300m. Mõlemad ujumised tõid Pelgulinna Gümnaasiumi võistkondadele auhinnalise, III koha ning nagu peakorraldajale Kullole omane, said ka kõik võistlejad kaela välja võideldud medalid.

3.-5. klasside võistkonda oli arvatud: Evelina Saar, Luna Lea Eliane Fitoussi, Marie Kobin, Hendri Oja, Marten Nahku, Klennar Sinisalu. Raskel ajal varuvõistlejatena olid toeks veel Kärt Lepp, Mattias Kaljuma, Marten Kaljuma ja Henri Soosalu.

6.-7. klasside võistkonnas ujusid: Lisandra Paltser, Liisi Norit, Kiira Elisabeth, Kivistik, Tristjan Tõniste, Silver Veenpere, Albert Tõnisson.

Aitäh tublidele ujujatele, oleme teie üle uhked! Suur tänu ka õpetaja Riina Noole, kes õpilastega kaasas oli ja vahvad medalitega pildid meisterdas.



No comments: