Friday, September 24, 2021

Pelgulinna Gümnaasiumi endistelt õpilastelt vägevad etteasted!

Uus kooliaasta on alanud, viimasest postitusest möödunud terve aasta. Sel aastal saame aga rinna uhkelt ette ajada ja rõõmustada. Maailma ja Eesti tasemel on meie kooli kahjuks küll juba endsed, õpilased jõudnud märkimisväärsete tulemusteni.


Veemoto maailmas, mainekas F-500 paadiklassis krooniti maailmameistriks ERKO AABRAMS. Siinkohal pean ära märkima, et kui Erko veel Pelgulinna Gümnaasiumis õppis oli ta hoopis silmapaistev jalgpallur. Esindades kooli mitmetel koolinoortevõistlustel pallimängudes ja jooksuvõistlustel.

Ülivägeva lahingu pidasid piljardi 9-palli  Eesti Meistrivõistluste raames maha samuti meie kooli endised õpilased MIHKEL REHEPAPP ja GERT MAIMRE. Eesti meistriks krooniti teist korda Mihkel. Gert mängis samuti väga ilusa mängu ning hõbemedal on samuti väga suure väärtusega. Mihkel jäi intervjuus ERR-le tagasihoidlikuks öeldes:" Gert oli hea vastane. Väga tubli noor poiss (Gert on alles 16.aastane). Andsin endast prima."

"Ei saa ju mitte vaiki olla", nagu ütleb laulusalm, aga siinkirjutajal on olnud võimalus olla nende kolme noormehe kehalise kasvatuse õpetaja ja Erkole ning Gerdile ka klassijuhataja. Tore ja uhke tunne. Minuga rõõmu jagasid ka Riina Randlepp (Mihkli klassijuhataja) ja Karmen Onton (Gerdi klassijuhataja ennem mind).

Soovime noortele meestele õnne,  jaksu ja indu veel kaua meie meeli erksana hoidmas!

Fotod: Eesti Piljardiliidu FBlehelt ja Erko Aabramsi tiim autor/allikas Viesturs Lacis.



No comments: