Monday, April 15, 2019

Pinksiturniiril, 6. klassi poisid kõik punktikohtadel!

Sel aastal on toimunud ime. Ei oskagi öelda, kas "süüdi" on kooli päris oma lauatennise laud, kus entusiastlikud noored vahetundidel plastmassist pallikest koksimas käivad või äkki gümnaasiumi noormeeste poolt ellu kutsutud PG pinksiturniir. Kuid Tallinna koolinoorte lauatennise meistrivõistlustele saime esmakordselt välja panna maksimum arvu võistlejaid. Põhikoolis 6 ja gümnaasiumi osas 4 võistlejat, nende hulgas üks tütarlaps. Sellel võistlusel on rekordarv osalejaid: 1.-6. klass oli osalejaid 35, 7.-9. klass 82, gümnaasiumi tüdrukuid oli võistlustules 18 ja gümnasiumi noormehi 75!
Kuigi me juba mitmetel aastatel pole sel alal poodiumile jõudnud, andsid meie võistlejad kõik tubli lahingu ning keegi ei piirdunud vaid ühe mänguga. Parimaid tulemusi näitasid: 
1.-6. klasside seasRICO PALU pidas 7 nängu, võitis 5, kokku 12. koht, HUKO KIBUS pidas 8 mängu, võitis 6, kokku 13. ROBI MIKK mängis 8 mängu, võitis 5, kokku 19. 
7.-9. klasside seas OLIVER BALITSKI pidas 7 mängu ja võitis 3 kohtumist, 12 koht, tema saavutatud koht on veel eriti hinnaline, sest selles vanuseklassis oli osalejaid 82! 
kokku
Gümnaasiumi tütarlaste seas märgiksin ära ka RAAHEL RÜÜTLI pidas 4 mängu, millest ühe võitis, kokku saavutas 12. koha. Need õpilased tõid Pelgulinna Gümnaasiumile väärtuslikke punkte, ehk pääsesid 30 parema hulka.
Pelgulinna Gümnaasiumit esindasid veel ja üldsegi mitte halvasti: 7.-9. klasside seas GREGORY KÕRGESAAR (3 mängu 1 võit), INGVAR HION (3 mängu 1 võit) ja gümnaasiumi nooreeste seas MARKUS JOASOO (4 mängu 2 võitu), MARCUS AARMA (3 mängu 1 võit), MEELIS MÖLDER (3 mängu 1 võit).
Siinkohal pean mainima, et meie võistkonnas kaitsesid kooli au mitte lauatennisistid, vaid hoopis teiste, paljude erinevate spordialade, esindajad. Tublid, mitmekülgsed sportlased!

No comments: