Saturday, November 24, 2018

Võrkpallurid käisid vastaseid testimas.

Sel õppeaastal on Pelgulinna Gümnaasiumi sportmängude võistkonnad end juba jõudnud Tallinna koolinoorte MV näidata mitmel sportmängul. Alustasime gümnaasiumi ning põhikooli  jalgpalli, piljardi, põhikooli korvpalli ning nüüd gümnaasiumi võrkpalli alagrupimängudega. Sel korral jäi küll veidi õnnest puudu, ehk tuli leppida alagrupimängudega, aga sõnum Tallinnale, et Pelgulinna Gümnaasiumist ei ole sport kuskile kadunud on edastatud.
Lõppenud nädalal said otsa ka võrkpalli võistlused. Meie gümnaasiumi noormehed osalesid viimati koolidevahelistel võistlustel juba 10 aastat tagasi, kui taas proovisid uut ala hoopis teiste alade sportlased, siis moodustus meie võistkond valdavalt korpalluritest, sekka jalgpallurid. Kolm aastat tagasi mängisid Tallinna koolinoorte MV alagrupimänge põhikooli poisid, siis olid taas võistkonnas jalg-ja korvpallurid. Õnneks oli platsil ka kaks spetsiaal võrkpallurit, kelle kanda jäi ka mängu põhiraskus. Nüüd oli siis loogiline, et võrkpalliplatsile naasevad peaaegu samas koosseisus juba gümnaasiumi ealiseks sirgunud noormehed, "endistele olijatele" olid toeks nooremad, X klassi noormehed, kes mõlemad on võrkpalliga MARCUS AARMA, suisa päris, päris võrkpallur (VK Selver). Põhikoormus kahel mängul langeski põhiliselt talle ning KARL-MASTER OLDEle, kes on ka võrkpalliga lähemalt, kui vaid koolitunnis tutvust teinud (VK Täht).
tuttavad, üks neist,
Alagrupi mängudes tuli kohtuda kolme kooliga.Kahjuks tuli kahes mängus vastastele alla jääda. Avaäng võõrustaja kooli Tallinna Humanitaargümnaasiumiga lõppes tulemusega 2:0 (geimid 25:10 ja 25:15), teine mäng Nõmme gümnaasiumiga oli juba paljulubavam, võtsime vastaselt ära teise geimi, mille tulemusena tuli minna kolmandale pärismängudes nagu kiirele lõppmängule viiendas geimis, nii tuligi kahjuks kaotus 2:1 (25:18, 22:25 ja 15:11).
Pelgulinna Gümnaasiumi noormeste võrkpallikoondise moodustasid: Marcus Aarma, Karl-Master Olde, Artur Lukki, Markus Kilm, Oliver Lavits, Jakob Kuusik, Ronald Trei, Trewor-Vincent Ploomipuu ja Markus Mäekivi.

No comments: