Thursday, September 22, 2016

Koolispordivõistlustel nigel algus


Tallinna koolide koolinoorte meistrivõistlustega on algust tehtud, kuid see algus pole olnud rõõmustav. Ebaõnnestunud teatevõistlused ning suured kaotused noormeeste alagrupimängudes jalgpallis. No kui nüüd võrrelda Pelgulinna Gümnaasiumi mängude tulemusi Eesti koondise omadega, siis justkui polekski väga hullusti.

Wismari jalgpalli staadionil peeti Tallinna koolide koolinoorte MV jalgpallis. Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonnal tuli kohtuda Mustamäe Reaalgümnaasiumi, Pae Gümnaasiumi ja  EBS võistkondadega. Väikesel platsil oli meeskonna suuruseks vaid 7 mängijat (6 väljakumängijat ja väravavaht). Pelgulinna Gümnaasiumit esindasid: Rait Fels, Pelle Palts, Robert Põldre, Erlend Uski, Kevin Lepp ja Martin Kaigas.
Mängudest: Pae Gümnaasium - Pelgulinna Gümnaasium 5:1 Pelgulinna kasuks lõi värava PELLE PALTS. Teine mäng Mustamäe Reaalgümnaasiumiga lõppes 5:0 meie kahjuks. Kolmas, ehk viimane EBS-ga oli väga tasavägine, kuid kahjuks tuli ka sel mängul meil tunnistada vastaste paremust, mängu lõpptulemuseks 2:1. Värava meie auks lõi RAIT FELS.
Kehalise kasvause suur kummardus kuulub sellele väikesele koosseisule, kes paduvihmas ei pidanud paljuks tulla kooliau kaitsma ja tegid seda veel vähemuses. Nende poistega tasub luurele minna!

No comments: