Saturday, May 7, 2016

Juubelieelne püramiidide konkurss peetud!

Maikuu kuuendal kuupäeval, ilusa ilma ja hea tujuga sai peetud Pelgulinna Gümnaasiumi IX ehk juubelieelne püramiidide konkurss. Lavalaudadele oli seatud 28 eripalgelist püramiidi. Sel aastal oli suurt rõhku pööratud slaaviteemalisele muusikale ja natuke ka "ossikultuurile". Kauneid akrobaatilisi püramiide sinna sekka. Esmakordselt puudusid sellel konkursil, muidu populaarsed segapüramiidid. Neljaliikmeline žürii (õpetajad Reelika, Marilin, Dagmar ja Veiko) valis välja lendude parimad.
V klasside seas, kus osavõtjaid klasse kõige rohkem (8 püramiidi) sai parimana ära märgitud 5.a klassi poisid kavaga "Ruskii"
VI klasside seas tuli auhinnale järgi tulla 6.a klassi tüdrukutel, kelle kava kandis pealkirja "Mustad kassid. Vol2
VII klassi lennu parimaks hinnati 7c klassi tüdrukud ja "Midagi vist on"

VIII klasside seas võidutsesid 8bc neiud kavaga "Kõik hoos"

IX klasside puhul, nii nagu kõige väiksemategagi, läks seekord žürii tähelepanu noormeestele. Äramärkimist väärisid 9b noormehed kavaga "Laske meid koju". Nagu püramiidi nimigi ütleb, oli tegemist noortega, kes tegid oma asja kiiresti ära, et "ruttu lahti saada". Nii olid nad autasustamise hetkeks kõik kenasti "jalga lasknud". Vahel aga tasub jääda, sest juubelieelse, 9. korda toimunud konkursil olid auhinnks jäätised!
Vaheajal, kui žürii asus kokkuvõtet tegema esinesid meile: IIa klassi väike iluvõimleja Viktoria ja kooli bändi liikmed Eliise, Johannes, Oliver
Ürituse kordamineku eest tänavad kehalise kasvatuse õpetajad: žüriid, ürituse juhti Johannest, muusika eest vastutanud Kevinit, Kennethit ja huvijuht Erikut.

No comments: