Wednesday, May 11, 2016

6.-7.klassi poisid naasesid jalgpallis hõbemedalitega!

Kevad on ikka olnud jalgpalli mängude jätkuaastaaeg. Nii saigi maikuu algus tõsiste mängude kuuks. Põhja Talinna ja Kristiine LO koolide 6.-7. klasside koondised (7 kooli) jagati kahte alagruppi. Üks peeti Lilleküla Gümnaasiumi  väljakul, teine Pelgulinna Gümnaasiumi väljakul. Pelgulinna grupis oli lisaks meile veel Kalamaja PK, Karjamaa PK, Ehte Humanitaargümnaasium.
Alagrupi mängud kulgesid võidukal, kuni meie viimase vastaseni, Kalamaja Põhikoolini. Ehte Humanitaargümnaasiumit võitsime 2:0, mõlema värava autoriks CHRISTOPHER ROBIN  STARKOPF. Karjamaa Põhikoolile "kütsime aga lausa sauna!" Võidutulemuseks 7:0  Kübaratriki (3 väravat) tegid lausa 2 mängijat: KENDER PÕLD JA CHRISTOPHER ROBIN STARKOPF, oma panuse kindlasse võitu andis ka RASMUS RAIDNA. Nüüd aga saabus komistuskivi, viimane vastane - Kalamaja PK ja hops, kaotus 0:3. Kalamaja PK mängis hästi, meie mängisime hästi, aga kaotus oli suur ja selle võtsime endaga ka finaalturniirile kaasa.
Finaalturniir oli aga juba hoopis: teine päev, teine koht, teistsugused vastased ja teised mängud. Mängisime kaks mängu järjest. Esimene, Lilleküla Gümnaasiumi vastu lõppes viigilise tulemusega 1:1  värava autoriks KENDER PÕLD. Kohe teises mängus tuli meile vastu Kristiine Gümnaasium. Veidi toores võistkond, 2 kollast kaarti, meil "kaks katkist mängijat", aga parem võidab ikka mängu ja selleks oli Pelgulinna Gümnaasium 3:0! Väravate autriteks ikka KENDER PÕLD (2 väravat) ja CHRISTOPHER ROBIN STARKOPF.
Jäime ootama turniiri viimast mängu, sest see otsustas lõpliku tabeliseisu. Meie "komistuskivi" Kalamaja PK kaotas Lilleküla Gümnaasiumile lausa 5:0, siis lõpuks oli paremusjärjestus hoopis selline:
 I koht – Tallinna Lilleküla Gümnaasium
II koht – Pelgulinna Gümnaasium
III koht – Tallinna Kristiine Gümnaasium
4.koht – Kalamaja Põhikool
5.-6 koht – Audentese Erakool ( alagrupis 3.koht )
5.-6 koht – Ehte Humanitaargümnaasium ( alagrupis 3.koht )
7. koht – Karjamaa Põhikool ( alagrupis 4.koht )

II koha ja HÕBEMEDALID võitsid: KENDER PÕLD, CHRISTOPHER ROBIN STARKOPF, RASMUS RAIDNA, JÜRGEN JÕGI, DAVID TAGIROVS (väravas), RENETH UUSROBIN REI TAIDEMA, MAAREK VIRKUS, SAMUEL UUKIVI, MEELIS MÖLDER

Kullo tänab turniiri korraldamise eest Tallinna Lilleküla Gümnaasiumit ja Pelgulinna Gümnaasiumit.
Õpetaja Rea aga tänab oma võistkonda, super vahvad poisid ja kohtunikke, kelleta alagrupi läbiviimine oleks olnud keeruline Heiti Heli, Markus Kilm, Edvin Kin. AITÄH TEILE!

No comments: