Wednesday, May 14, 2014

Vihmas võidetud medal on magusam!

Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa koolide 6.-7. klasside kergejõustiku võistlus algas ja lõppes vihmas. Rasketes tingimustes võidetud medalid on seetõttu ka kindlasti hinnalisemad. Kristiine Gümnaasiumi staadionile kogunes 7 kooli, et selgitada meistrid 10x60m teatejooksus, 60m jooksus, kaugushüppes ja palliviskes.
Pelgulinna Gümnaasiumi edukaimaks kergejõustiklaseks on vaieldamatult SIMONE KALLAS. Individuaalselt võitis Simone 60m jooksu, ajaga 8,32, seega kuulus talle Kullo poolt ilus kuldmedal, kaugushüppes aga tulemusega 4.08 pronksmedal. Simone Kallasel õnnestus neil võistlustel võita kõiki värve medaleid, sest 10x60m pendelteatejooksus kuulus ta II koha saanud võistkonna koosseisu ning medalikollektsioon täiustus ka hõbemedaliga.
Märkimisväärne on ka noormeeste palliviskes III koha saanud KAIMAR OJAKIVI tulemus 52m. Parimatest tulemustest võime rääkida veel Eliise Raadiku 4. koht ja Melani Liik 5.koht 60m jooksus .
Pendelteatejooksu II koha võitnud võistkonda kuulusid: Simone Kallas, Eliise Raadik, Gaida-Gerda Pärn, Melani Liik, Grete Kõrvel, Edvin Kin, Margo Liivak, Siim Ruus, Kaimar Ojakivi, Rasmus Horn
Kõikide alade ja individuaalsete tulemuste liitmise tulemusel saavutas Pelgulinna Gümnaasium tubli III koha Kristiine- ja Karjamaa Gümnaasiumi järgi. Oma panuse andsid lisaks eelnimetatuile veel palliviskajad: Marianne Perli, Margot Arvola, Meiri Soon ja vaid kaugushüppes kooli esindanud Emmeliine Värava.
Aitäh tublidele spordilastele!

No comments: