Monday, October 14, 2013

Väikesed "vutipoisid" tõid medali!

Juba eelnevates artiklites olen korduvalt maininud, et Pelgulinna Gümnaasiumi spordilapsed on alles algkoolis. Sellist suhtumist, nagu olen näinud 3.-6. klasside poiste tundides ning võistlustel, naljalt kõrgemates astmetes ei leia. Sellest, millest just jutt oli, tõestasid väikesed jalgpallurid linnaosa turniiril jalgpallis, kus 9 kooli konkurentsis (jagatud alagruppideks, meil 5 kooli) saavutati ägedas konkurentsis II koht ja hõbemedalid!
Selleks, et olukorrast parem pilt saada, tuleb mängud ja väravakütid välja tuua.
Avamäng Lilleküla Gümnaasiumi vastu võideti 3:1 (Christopher Robin Starkopf, Meelis Mölder, Kender Põld).
Risiku Põhikool sai hävitava kaotuse osaliseks 13:1, mäng nendega katkestati ennem normaalaja lõppu, sest skoor, 12 väravate vahe oli saavutatud. Selle mängu suurimaks väravakütiks osutus Meelis Mölder 6 väravaga! Lisa vastaste väravavõrku sahistasid: Kender Põld 3, Markus Joasoo 2, Romek Põld ja Christopher Robin Starkopf mõlemad 1 korra. Päev polnud veel lõppenud, kuid kolmandas mängus tuli Karjamaa Gümnaasiumi paremust tunnistada tulemusega 4:2 (Meie väravad lõid Meelis Mölder ja Kender Põld). Ei oskagi öelda, kas muutusime liiga enesekindlateks või mõjust puhkus kurjasti. Tekkis "surnud ring" Lilleküla ja Karjamaa Gümnaasiumiga. Õnneks kogusid Ristiku PK mängijad end peale suurt kaotust ning suutsid meie konkurentidele veidi vastu hakata. See andis väravate vahega Pelgulinna Gümnaasiumile alagrupis I koha ning edasipääsu finaalturniirile koos Lilleküla Gümnaasiumiga. Finaalis tuli mängida 2 mängu, millest esimene Kalamaja Põhikooliga lõppes alles peale penaltiseeriat. Normaalaeg lõppes 1:1 viigiga. Väravaautor taas Meelis Mölder. Kuna võitja tuleb selgitada, siis jätkus mäg penaltitega. Penalteid asus lööma  mõlemast meeskonnast 3 poissi. Esimene ring jäi jälle viiki, teises ringis toimub nn äkksurm. Lüüakse endiselt vaheldumisi, kuni üks võistkond oma korral eksib. Sel korral oli õnn Pelgulinna õuel. Võit 4:3 ja pääs finaalmängu. Audentese Erakooli võistkond oli väga motiveeitud ning nad võitlesid iga palli järgi viimse verepiisani. Tasuks 1:0 võit ja kuldmedalid. Meil tuli leppida II koha ja hõbemedalitega, kuid medalid on alati rõõmu väärt ja kõik ei saagi võita! Kogu loo lõpetuseks pean kindlasti ära märkima, et meie koolist on sirgumas väga südi ja vahva väravavaht Mattias Hint (3. klassi õpilane)! Julge ja enesekindel tegutsemine nii mängus, kui penaltite tõrjumisest jättis väga professionaalse mulje.
Pelgulinna Gümnaasiumi eest võistlesid ning hõbemedalid võitsid: Mattias Hint (väravas), Meelis Mölder, Robin Rei Taidema, Kender Põld,  Markus Joasoo, Maarek Virkus, Christopher Robin Starkopf, Tanel Kante, Romek Põld, Rando Paltser.
Aitäh tublidele spordipoistele, tasuks lisaks medalitele kehalise kasvatuse õpetajate poolt head hinded ja dirktori kiitev käskkiri.



No comments: