Wednesday, April 10, 2013

Väiksed ujujad noppisid medaleid!

Esmaspäeval summisid Audentese ujulas Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa koolide väikesed ujujad. Omavahel võtsid mõõtu 3.-5. klasside- ja 6.-7. klasside võistkonnad. Väiksematel distantsiks 6x25m, suurematel 6x50m. Võistkonna moodustasid 3 tüdrukut ja 3 poissi, kes etappe vaheldumisi läbisid. Ujumine on ikka olnud Pelgulinna Gümnaasiumi üks lemmiknumbreid, kuna meil on oma ujula ning võistkonna väljapanemine ei tekita probleemi. Nii asusidki meie väikesed ujujad võistlustulle ning pettumust ei valmistanud keegi.
3.-5. klasside võistkond koosseisus: Helena Klamas (3.kl), Birgit Raidna ja Marieth Aleksejeva (5.kl), Rasmus Kõvask (4.kl), Anton-Theo Girlin ja Carl-Erik Klamas (5.kl) saavutasid 6 kooli seas tubli III koha ning Huvikeskus Kullo poolt kaela pronksmedalid! 
6.-7. klasside võistkond koosseisus: Katariina Mäll, Laura-Liis Linnas, Katariina Lahesaar, Martin Meos, Markus Kurg, Erik Raa saavutasid aga Audentese Erakooli järgi kõrgelt hinnatava II koha ning ka nende võistlejate kaela riputati Kullo poolt hõbemedalid!
Kehalise kasvatuse õpetajad tänavad tublisid ujujaid, kes endast parima andsid!
Protokoll ja võitjate pildid:
http://www.kullo.ee/Uudised/Selgusid_Pohja-Tallina_ja_Kristiine_linnaosakoolide_3.-5._ja_6.-7._klasside_meistrid_teateujumises

No comments: