Sunday, January 20, 2013

Kolme mängu rõõm

Nädal ja 3 mängu ning läbi ta saigi. Gümnaasiumi noormeeste korvpall ei jõudnud veel õieti alustada, kui juba tuli meie võistkonnal ka "särgid kokku pakkida" ning kolmest mängust vaid ühes võidurõõmu tunda. Alagrupp oli täiesti mängitav, kui ei arvesta, et 32. Keskkooliga jagame me juba aastaid. Selle kooliga on asjad sedasi, et suudame mängid 3 veerandaega normaalselt punkt-punkti ning seejärel, neljandal veerandajal, "läheme justkui panema" ja siis läheb kõik untsu. Korvid ei taba, palju lohakaid sööte ja pallikaotusi. Nii tuligi vastu võtta kaotus 29:48. Pelgulinna Gümnaasiumi resultatiivseim mängija on kahtlemata end ka USA-s korvpalli alaselt täiendamas käinud Marco Prems. Mängus 32. KK vastu viskas Marco 18 punkti, seega 62%  kogu meeskonna punktidest!
53 Keskkool oli meil vastasteks esmakordselt ning osutus väga raskeks vastaseks. Meeskond oli pikakasvuline ja väga ühtlase mänguoskusega. See tähendab seda, et iga mees, kes "kolmese" taga seisis ja käed üles tõstis, see ka tabas. Mänguaja 4x7 minutit jooksvat aega jooksul tabasid nad 10 "kolmest". 30 punkti nagu lambist. Veel pean mainima, et meeskonna pikkusega meil ka ei vedanud. 53 Keskkool mängis justkui II korrusel, kui meie keldris, nii pikad olid vastased, üks mängija, meile enim "pahandust teinud" lausa üle 2m pikk. Sellelt meeskonnalt tuli vastu võtta "pakk" 34:81. Hea, et niigi läks.
Meie kolmas vastane oli jalgpallurites koosnenud Karjamaa Gümnaasiumi võistkond. Tore, et poisid tahavad mängida, aga korvpalli mängisime sel korral vaid meie, Pelgulinna Gümnaasiumi võistkond. Selle mängu võitsime ja ilma vigastusteta 46 punktiga! Täpsem info järgmisel nädalal, kui saan protokolli.
Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonnas mängisid: Merco Prems (mängudes 18 ja 12 punkti),Varmo Onton (4p;10p), Siim-Erik Pärn (2p;4), Karlis Tiido (2p;2p), Martin Selke (3p;3p), Ronald-Sander Lindre (0p;3p), Rait Uritam, Jürgen Palling, Tristen Laansalu.
Veel pilte: http://imgur.com/a/3punM

No comments: