Tuesday, October 4, 2011

Ootused ei täitunud.


Pikaleveninud pausidega jalgpallihooaeg sai sel õppeaastal meie kooli jaoks lõpu. Algas kõik nagu tavaliselt - avamängus kaotasime Karjamaa Gümnaasiumile 3:0, siis tuli üllatuslikult võit Ehte Humanitaargümnaasiumi vastu 1:0, väravalööjaks Kaspar Koitjärv. Nüüd hing sees võbelemas ootasime teise alagrupi vastaseid, sest edasipääsemise võimalus oli ju päriselt olemas. Siis aga viskas peakohtunik kogu meie Põhja-Tallinna ja Kristiine linnosa koolidele vimka. Nimelt venis järgmiste mängude toimumisaeg nagu Hispaanias "manjana, manjana, manjana". Lõpuks oli mängude vaheline paus juba kaks nädalat. Täna, lõpuks olime taas pallimurul, kuid pidime tunnistama mõlemas mängus vastase paremust. Nii Nõmme Gümnaasiumile kui ka Lilleküla Gümnaasiumile kaotasime 0:1. Sellega kadus ka igasugune võimalus edasi mängida. Kurb! Eriti kurvaks teeb asjaolu, et Pelgulinna Gümnaasiumi jalgpalli võistkonnast 2/3 on lõpuklassi normehed. Järgmisel aastal on kohe päris nukker pilt, kui Pelgulinna Gümnaasium ei saa väikest sportlassüsti.
Pelgulinna Gümnaasiumi meeskond mängis koosseisus: Rannar Edovald, Taavi Kaarmaa, Holger Rannus, Kaspar Koitjärv, Kristo Jürgenson, Kristo Kuiv, Tanel Vee, Riho Usar, Indrek Teesalu, Rainer Teppan, Rait Uritam, Varmo Onton, Raimond Tarik, Karl-Sander Eensoo, Axel Kerdo.
Aitäh poisid sellegi eest, sest jalgpall ei ole kerge mäng. Lisaks meisterlikkusele, tuleb end vaprana näidata ka võitluses ilmastiku ning maastikuga.

No comments: