Tuesday, October 11, 2011

"Loomad elutoas"


Esmaspäeval toimus Pelgulinna Gümnaasiumis enneolematu sündmus. Kuuendaks-seitsmendaks tunniks oli võimlasse kogunenud määratu arv rebasteks moondunud 10. klassi õpilasi. Peeti tunniplaani järgset kehalise kasvatuse tundi, kuid sel korral ebatavaliselt. Nimelt olid abituriendid kahe kauppa kokku sidunud meie rebased ning andsid kehalise kasvatuse õpetajatele ülesandeks tund läbi viia paariti. See polnudki üldse keeruline, sest kehalises kasvatuses on väga tänuväärsed harjutused, mängud ning võistlused, mis loodud paaridele ehk, siis kahe kaupa olevatele õpilastele (selgitus neile, kes mõistsid eelmist lauset valesti).
Nii asusidki meie "loomakesed" loomsetele soojendusharjutustele, millele järgnesid teatevõistlused erinevate vahenditega ning sportmäng istekull, mis osutus antud tegevustest kõige emotsionaalsemaks. Kel huvi teada saada, milliseid soojendusharjutusi ning teatevõistlusi rebased sooritasid, soovitan nendega tutvust teha.
Kõik rebased said neist kahest tunnist suurema koormuse, kui eal ning lahkusid sõpradena. Marutaudi näitajaid, vahtu suunurgas ei ilmnenud.

No comments: