Monday, May 2, 2011

Selle õppeaasta trumbid on Varmo ja lauatennis!

Meie kooli on ikka tublisid sportmängijaid sattunud. Ka sel aastal tunneme rõõmu oma heade lauatennisistide üle, kes Pelgulinna Gümnaasiumi sporti Tallinna koolide seas kõrgel kohal hoiavad. Pole saladus, et meie hulgas on õpilasi, kes suudavad abistada koolivõistkonda, ise selle alaga "oma lõbuks" tegeledes. Aga meistriklassi tulemused tulevad ikka regulaarselt treenides ja ennast täiendades.
Eelmisel nädalal peeti Kristiine Spordihallis Tallinna koolinoorte MV lauatennises, kus Pelgulinna Gümnaasium pani välja 2 tüdrukut ja 3 poissi. Kui arvestada, et iga kool võis olla esindatud 5. tüdruku ja 5. poisiga, kes igaüks tõid koolile punkte, siis saavutasime kokkuvõttes väga tubli 9. koha 32. kooli seas. Koolide arvestuses võitjaks tuli Nõmme PK. Pelgulinna Gümnaasiumi kasuks tõid meie lauatennisistid järgmiseid punkte: VARMO ONTON 100p, Kadri Lepiku 65p, Mae Altvälja 41p, Maiko Jalonen 38p, Rene Tõnissoo 36p.
Kuna õpilased on erivanustes, siis olid nad ära jagatud vanusegruppidesse: Tütarlapsed 1998/1999 sünniaastaga 15 võistlejat ja KADRI LEPIKU saavutas tubli III koha, Mae Altvälja 9. koha. Poisid 1995/1997 oli võistlustules 37 võistlejat. Maiko Jalonen saavutas 11. koha, mis on tubli saavutus, kui arvestada, et "päriselus" Maiko pinksi ei mängi. Rene Tõnissoo andis oma panuse ning baseerus 25. kohale. 1991/1995 sünniaastaga poistel oli kõige suurem konkurents. Võistlustules oli 40 sportlast. Meie selle spordiala trump ongi VARMO ONTON, tema "pani võistluse kinni!", I koht ja Tallinna koolinoorte MEISTER! Varmo treeneriks on nääpsuke Kätlin Latt.
Minge kõik trenni!

No comments: