Wednesday, April 28, 2010

Ujujad tõid medaleid!

Unustuste hõlmast on äratatud võistlus, mis pakub meelehead koolidele, kellel on oma ujula. Nii juhtuski linnaosa koolide 3.-5. ja 6.-7. klasside võistkondadega. Audentese Spordikooli ujulas peetud linnaosa võistlustel olid medalihoos just Audentese Erakooli, Pelgulinna Gümnaasiumi ja Lilleküla Gümnaasiumi noored ujujad. Võistkonnal, mille moodustasid 3 tüdrukut ja 3 poissi, tuli igal ühel läbida basseini pikkus, ehk 25m. Pelgulinna Gümnaasiumile "läks maksma" kuldmedali 6.-7. klasside ujumises üks käepikendus. Probleem oli seegi, et tütarlapsed, pidid startima veest, kuna nende stardiots on äärelt hüpates liiga madal ning iga ujula külastaja peaks teadma, et madalast otsast on hüppamine keelatud. Iga ujumisega rohkem seotud inimene teab ka seda, et stardihüpet sooritades võidetakse veest mineja suhtes pea 1,5m. Küll aga tingimused olid kõigi jaoks võrdsed.
Medalid aga jagunesid järgmiselt:
6.-7. klass: I Audentese Erakool, II Pelgulinna Gümnaasium, III Lilleküla Gümnaasium. Hõbemedali võitnud võistkonda kuulusid: Gregor Semidor, Solveig Saar, Rene Tõnissoo, Hanna-Maria Leemets, Mihail Kofman, Kadri Kalmus
3.-5. klassi ujumises jagasid medaleid samad koolid, kuid Pelgulinna Gümnaasium ja Lilleküla Gümnaasium vahetasid kohad. Pelgulinna Gümnaasiumile tõid III koha tublid väikesed ujujad, kes kõik "päriselus" õpivad 5.k klassis: Rednar Kõvask, Chris-Lyn Kull, Bert Bergstein, Karolin Kuiv, Arne Kukkonen, Mae Altvälja.
Võistlustules oli mõlemas vanuseklassis 9 Põhja-Tallinna ja Kristiine LO kooli.

No comments: