Saturday, March 6, 2010

Pelgulinna õrnempool lumel!

Üle pika aja olid Tallinna koolide suusatamise meistrivõistlustel tules ka Pelgulinna gümnaasiumi õpilased. Seekord vaid tütarlaste poolt esindatuna. Kuna meie koolis puuduvad suusatunnid, siis peavad õpetajad panema võistlejad välja vaid selle järgi, mis lapsed ütlevad. Aitäh tublidele julgetele tüdrukutele, kes tulevad ise ütlema, et tahaksid oma võimeid ka teiste koolidega proovile panna ning asuvad kooli spordiau kaitsma. Esitosinasse on meil küll veel väga pikk samm, aga on ju eespool kõik tuntud suusakoolid ja ka need koolid, kus suusatunnid endiselt tunniplaani mahuvad.
Tütarlaste võistkondlikus arvestuses saime 26 võistkonna seas vägagi tubli 14. koha. Selle koha punktid tõid meile: Eva-Maria Männik (7b), Kulla Kroon (7k), Kristi Sepp, Kerli Ostrov (9bk)
Teatesuusatamises 3x2 km sai meie tütarlaste võistkond 14. koha. Võistkonnas sõitsid noorukesed 7. klassi õpilased Eva-Maria Männik (7b), Kulla Kroon, Brigitta Kannel (7k)
Algklasside võistlustel oli kool esindatud kahe võistkonnaga, seda nii poiste kui ka tüdrukute arvestuses. Kooli au asusid vapralt kaitsma 5k klassi õpilased. Tallinna koolide arvestuses on olukord enam vähem sama, mis põhikooli võistlustel. Küll aga linnaosa arvestuses tõid Pelgulinna noored suusatajad ära ka medalid.
3x1,4 km distantsil võitsid mõlemad võistkonnad pronksmedalid. Pelgulinna Gümnaasiumit esindasid: Katrina Korving, Karolin Kuiv, Mae Altvälja ja Bert Bergstein, Rednar Kõvask, Aarne Kukkonen

Aitäh tublidele suusatajatele!

No comments: