Wednesday, March 17, 2010

Ei lastud meil kaua mängida!


Sel aastal juhtus siis hoopis sedasi, et "kupatati" meid kiirelt edasistest mängudest minema. Mitte sellepärast, et me oleksime olnud nõrgad või mis kõige hullem, poleks kohale läinud. Vaid lihtsalt paigutus oli vale, kohe tugevas grupis, kus vaata, et koolinoorte MV finaalmäng tulemas. Algul oli kolmene alagrupp: Tallinna Saksa Gümnaasiu, Mustamäe Gümnaasium ja Pelgulinna Gümnaasium. Õnneks selgus, et meile lisati ka segastel asjaoludel Pirita Majandusgümnaasium. See "vankerdus" päästis meie selle aastase turniiri, saime pidada 3 mängu, neist ühe lõpetasime võiduga, 87:58 oli lõppskooriks Pirita MG vastu. Head mängu näitasid Henry Ahven (27p), Oskar Tammejõe (26p) ja Rene Jürgenson (25p). Mängus tegi meisterliku ja tabava viske ka Sten Saviste, lisades meeskonnale veel 2 punkti ning käe sai valgeks ka Riho Usar.
Esimene mäng Mustame Gümnaasiumi vastu oli meie jaoks dramaatiline, sest Mustamäe vastu oleme me pidanud juba 3 aastat järjest mängima. Nad on meile psühholoogiliselt rasked vastased, sest nad on "heal päeval" võidetavad. Sel korral aga nii see polnud. Normaalaja lõpks olime 2 punktiga taga, siis selgus, et "laud" oli eksinud ja meie tulemuseks protokolli märgiti viik, vastane kes oli juba dušši alla läinud, kutsuti tagasi, järgnes 5 minutit lisa aega. Seal aga võttis nende ainuke" tugev mees"- mees nagu orkester, mängu enda peale ja meil tuli tunnistaa vastase paremust. Tulemuseks jäi 54:61 Mustamele. Meie parimad: H. Ahven 21p, Rene Jürgenson 14p, Oskar Tammejõe 11p. Kristo Jürgenson ja Tanel Vee, mõlemad 2p.
Viimane mäng Tallinna Saksa Gümnaasiumiga oli vast kõige ilusam mänguliselt poolest. Vastane tugev ja meie mängisime ilusat organiseeritud korvpalli. TSG võitis 67:46. Meie mängijatest resultatiivseim oli Rene Jürgenson 21p, Kristo Jürgenson 11p, Oskar Tammejõe 9p. Tohutult palju "musta tööd" tegi ära Henry Ahven, kes lõi paljudel kordadel Renele võimaluse selline skoor teha.
Pelgulinna Gümnaasiumit esindasid: Henry Ahven, Rene Jürgenson, Mairold Vister, Oskar Tammejõe, Kristo Jürgenson, Tanel Vee, Riho Usar, Sten Saviste.

No comments: