Sunday, October 15, 2023

Kõva sõna! Lasse liblikman 92 osaleja seas 10 koht!

Sügis toob üllatusi. Tallinna koolinoorte MV murdmaajooksus leiti vihmaste päevade keskel üles üks ja ainus päikesepaisteline sügisilm ning Nõmme Spordikeskus seda võistlust võõrustas. Pelgulinna Gümnaasium oli esindatud nelja jooksjaga. Nooremate tüdrukute 500m distantsil oli esindatud meie kooli multisportlane SIMONA SEPP. Tennisistina on ta kooli esindanud kõikvõimalikel spordialadel välja arvatud male. Samas pole me kindlad, et Simona malet mängida ei oska, ta lihtsalt teab, milles ta tugevam on. Simona jooksis kõige suurema osalejate arvuga jooksuklassis. 99 võistöeja seas 34 koht on väga tubli saavutus.

Teise jooksjana oli poole pikemal distantsil, 1000m jooksus esindatud meie koolile medaleid toonud suusataja KARMEN NOORMETS. Ka tema tulemus 75 osaleja hulgas oli tubli.

Vanemate poiste 1000m distantsile lähetasime meie kooli kõige rõõmsameelsemad ja alati sporti armastavad noored mehed: LASSE LIBLIKMAN´i ja SEBASTIAN USTAALi. Need noormehed väärivad ka Pelgulinna Gümnaasiumi kõige väärtuslikemate spordimeeste tiitlit, sest vähe on alasid, kus nemad ei osale. Mis aga kõige tähtsam, nende näod alati säravad. Õpetajana ei ole  ma neid kunagi halvas tujus näinud või jauramas, et mingi tegevus liikumisõpetuse tunnis oleks olnud vastumeelne. Kahjuks on nad juba abituriendid, õnneks on aga pool aastat veel minna!

Aitäh teile, meie Pelgulinna Gümnaasiumi sportlased, praegu veel teeme Pelgulinna Riigigümnaasiumile pika puuga ära, sest nemad oma sportlastega pole võistlustel osalenud!





No comments: