Sunday, October 17, 2021

Sel õppeaastal ainult individuaalaladega ja mitte halvasti.

Sel õppeaastal otsustasime Pelgulinna Gümnaasiumis, et osaleme koolinoorte võistlustel vaid individuaalsetel spordialadel. Nii tegidki Tallinna koolinoorte spordiaastaga algust meie murdmaajooksu huvilised noored mehed. Kui algselt oli plaanis võistlustele Nõmme Sordikeskusesse minna vaid gümnaasiumi noormeestega, siin selgus, et soovijaid oli ka põhikooli noormeeste seas.  Ilm soosis jooksjaid ning põhikooli noormeeste 1000m jooksu stardis olid meie poisid esindatud. Rada oli raske, kulges järsust tõusust üles ja teisest alla, kohati vihmast libe, "küpsetades ära" nii mõnegi jooksja. Distantsi läbis 91 jooksjat, meie kooli parima tulemuse 6. koha saavutas RASMUS TIBAR ajaga 3.18,0. ARTUR SPRIVUL sai ajaks 3.54,0 ja ROCCO LIIVA 4.11,0. Kohad vastavalt 64 ja 76.

Gümnaasiumi noormeestel tuli läbida sama ränk 1000m pikkune ring ning Pelgulinna Gümnaasiumi eest läksid rõõmsa meelega rajale LASSE LIBLIKMAN ja STEN MARTTI RAND. Vaatamata sellele, et oma jooksus finišeerusid noored vastavalt 3. ja 5. asetusega, tuli kokkuvõttes paikneda 35 kohale (3.20,0) ja 40 kohale (3.26,0). Samas pole need ju üldse kehvad tulemused, kui arvestada, et sellel distantsil said lõpuaja 77 noorsportlast.

Aitäh poisid, et tulite kooli spordiau kaitsma ja olete just täpselt nii vahvad noored inimesed, nagu te olete. Oleme õpetajatega teie üle uhked!

No comments: