Sunday, April 8, 2012

Lühiülevaade sportmängudest


Märtsikuu lõpul ja parilli alguses on olnud suur sportmängude buum. Tallinna koolinoorte MV raames on peetud: algklasside rahvastepalli võistlust, noormeeste ning neidude võrkpalli alagrupimängud. Kõige edukamalt on kulgenud meie koolile aastaid esikohti toonud neidude võrkpall. Sel aastal alustati küll II liigast, aga mängud on läinud täiseduga. Edasisest käekäigust lähemalt järgmistes artiklites.
Noormeeste võrkpall oli sel aastal esindatud tänu korvpalli poiste kõrgelenõudmisele, minna ja proovida. Meie võistkonnas oli vaid üks spetsiaalvõrkpallur ja temagi tuli gümnaasiumit toetama põhikooli noormehena. Ei saa väita, et meil oleks väga halvasti läinud, sest õnnestus ju meil ka geime võita, kuid kahjuks tuli vastu võtta siiski kõikide alagrupivastatega kaotusnumbrid. Mängiti koolisüsteemis kahe võiduni. Lilleküla güümnaasiumile kaotud 2:0, 32. Keskkoolile 2:1, Vestholmi Gümnaasiumile 2:1 ning Prantsuse Lütseumile 2:1. See on tore, et noored tahavad mängida, aga kui kaotus tuleb kaotuse otsa, siis kaob mängutuju ja edasine on juba aja ja ressursi raiskamine. Võistkonnas mängisid: Sander Lillestik, Rannar Edovald, Taavi Kaarmaa, Indrek Teesalu, Kristo Jürgenson, Rainer Teppan, Riho Usar, Tanel Vee, Varmo Onton, Rait Uritam.
Väga tublilt võistlesid 4.-5. klassi noormehed Põhja-Tallinna ja Kristiine LO rahvastepalli võistlustel, saavutades lõpptulemuseks 9 kooli konkurentsis tubli 4. koha. Õpetajana on mul muidugi hea meel, aga lapsed eriti ei rõõmusta, sest ütleb ju kõnekäänd: " I ja III tullakse, II ja IV jäädakse".
Võistkonnas mängisid: Ben Trygve Nõukas, Kaimar Ojakivi, Agnar Ojakivi, Robert Toomepuu, Sten-Erik Simmo (5b), Jürgen Tamm, Karl-Master Olde, Edvin Kin, Heiti Heli (4c)

No comments: