Monday, November 13, 2023

Kõik meie sulgpallurid teises ringis.

Uue perioodi alguses asusid võistlustulle Tallinna koolide MV raames sulgpallurid. Tallinna Sulgpalli hall Lasnamäel oli kaks päeva juba hommikutundidest, kuni pealelõunani sigimist-sagimist täis. Kogu hallis oli maas seitse väljakut ja võistluspinget  algusest lõpuni. Pelgulinna Gümnaasium oli esindatud kolme võistlejaga põhikooli tüdrukud JOANNA NOORMETS, MARJA MIA KELL ja gümnaasiumi noormees OLIVER JÄRG.

Ootamist oma järgmiste kohtumisteni oli muidugi pikk aeg, aga saalis toimuvat jälgida on ka väga huvitav. Meie sulgpallurid olid avaringides võidukad ja jõudsid kenasti teise ringi. Seal tulid juba vastu tugevaimad ning lõpuks tuli finaalringidest eemale jääda. Siiski jõudsid ennem väljalangemist mängida meie õpilased Joanna 5 mängu, Marja Mia 4 ja Oliver samuti 4 mängu. 

Sulgpall on uskumatult atraktiivne spordiala, imelised löögid, kiirus liikumisel ja löökidel ning mis kõige vahvam pealtvaataja jaoks oli see, et kõik käib korraga erinevatel väljakutel. Alati ei peagi olema võistlejat kelle poolt olla, tule lihtsalt ja vaata, mida reketiga teha suudetakse. See on seda väärt!





No comments: