Tuesday, March 10, 2020

Lauatennise võistkonnas sel korral vaid poisid.

Lauatennis võistlused jõudsid end ikka ennem ära pidada, kui massiüritused edasi lükati. Miks ma nimetan Tallinna koolinoorte lauatennisevõistlust massiürituseks? Vastus lihtne, ainuüksi põhikooli poiste vanuseastmes oli 90 võistlejat. Nõnda asus võistlustulle ka meie "kolm vaprat" HUKO KIBUS, ROBI MIKK ja RICO PALU. Poisid võistlesid südilt ning võrreldes eelmise aastaga saadi turniiri jooksul kirja mitmeid mänge, nende seas ka mitmeid võite. Parima tulemuse koha osas mängis välja Rico Palu, kes mängis kokku 11 mängu, millest võitis 8 kohtumist. Huko Kibus ja Robi Mikk mängisid mõlemad kokku 8 mängu ning võitsid 4 mängu. Kokkuvõttes andis see Ricole 11. koha, Hukole 16 ja Robile 20 koha.
Gümnaasiumi osas oli meil ka esindajad olemas ja ikka vana kaardivägi MEELIS MÖLDER ja MARKUS JOASOO. Nende vastased olid kangest puust ning tuli vastu võtta 2:0 kaotused ning loota paremale minekule järgmisel aastal.
Kokkuvõtteks olete poisid kõik väga tublid, Pelgulinna Gümnaasium on esindatud ning vahvate noormeestega. Aitäh ka õpetaja Riina Noolele, kes sai ka noored pildile.

No comments: