Friday, December 20, 2019

Püramiidide konkursil uutmoodi hindamine.

Pelgulinna Gümnaasiumi nüüdseks juba traditsiooniline püramiidide konkurss ennem Jõulupühi, sai sel korral hoopis uue väljundi. Esmakordselt olid terve ürituse läbiviijateks 8 klassi loovtööd sooritavad õpilased, kes töötasid välja ka uudse hindamismudeli. Oleme eelnevatelgi aastatel selgitanud välja erinevates kategooriates parimad püramiidid, aga sel aastal oli võimalus parimate selgitamisel sekkuda kõikidel inimestel, kes omasid nutivahendit, et google formsi formaadis märkida ära omapoolne lemmikesitus. Ning kaasõpilased ja ka õpetajad ei jäänud passiivseks. Sellise süsteemiga selgitati väga lihtsalt ja kiirelt koolipere lemmik püramiid.
Konkursiks oli ettevalmistatud 35 erinevat püramiidi. Esmakordselt olid vanimad tegijad aru saanud, et püramiidi korral seisneb massis võlu ning ehitasid oma püramiidi ülesse kasuatades selleks kõiki oma klassi õpilasi. Sellisel juhul paistab püramiid võimsam, kui vaid sõpradega meisterdatud kujund. Selliseid klassiga tehtud püramiide oli kokku 7!
Rahvahääletusel osutus parimaks 9a klassi poiste mitmikpüramiid, mis kandis ka teemale vastavat nime "Jõusaalipüramiid". Poiste idee oli suurepärane ning teostus samuti. Võitjas ei saanudki kahtlust olla, sest antud ülesande ülesehitus oli sedavõrd uudne ning teostus muljetavaldav.
Aitäh vahva ürituse organiseerimise eest: Jarko Alt, Siim Ruotsi, Aadam Widder, Raido Tiisvelt, Margon Meeder ja huvijuht Erik Remma.
Suur tänu kõikidele õpilastele, kes vahvad püramiidid valmis meisterdasid ja liikumisõpetuse õpetajatele, kes veidi survestama pidi, aga õige vähe.
Hetkepildid on rubriigist "Raske õppustel, kerge lahingus"ehk treeningsaali katsetused. Üsna pea leiate siit ka laval esitatud püramiidide pildid, "püsige lainel".

No comments: