Sunday, December 23, 2018

37 inimpüramiidi lõpetasid 2018 aasta!

2018 aasta lõpetas Pelgulinna Gümnaasiumis treditsiooniline püramiidide esitlus. Korraldame seda üritust juba 12 aastat ja igal aastal ikka edukamalt. Õpilased juba teavad, mida neilt oodatakse, kogemus lisab esitustele enesekindlust. Staažikamad tegijad (8.-9. kl), eriti tüdrukud meisterdavad juba väga kauneid ja viimistletud püramiide. 
Seekordne püramiid oli pühendatud lõppevale Eesti Vabariik 100 juubeliaastale. Kohustus ei olnud teha oma püramiid rahvusvärvidesse, vaid muusika, mille õpilasid valisid oma taustamuusikaks pidi olema eesti päritolu. Nii saimegi kuulda uusi ja vanu esitajaid nii eesti, kui inglise keeles. Pean mainima, et õpilased on väga tublid. Sel aastal tegime uuenduseks registreerimise osa, iga esitus tuli ise korrektselt üles anda, et lavale pääseda. Päris sajaprotsendiliselt see ei õnnestunud, aga 38-st ettevalmistatud püramiidist jõudis esitamisele 37, mis on erakorraline saavutus!
Püramiidide lõpus esines meile oma võistluskavaga hüpitshüplemise klubi Trikit kasvandik, meie oma kooli IX klassi õpilane RICO ANTONIAK, kes pani saali oma hüpetega rõkkama. 
Suured tänud ürituse kordaminemise eest on öelda Kevin Rästale ja Robin Ojale ning Erik Kuldkeppale, kes meile kõik vajaliku tehniliselt sujuvaks ettevalmistas. Tänusõnad ka õpetaja Reelika Rosinale, kes kõik püramiidid jäädvustas. Pildid varsti nähtavad! Tänud ka kehalise kasvatuse õpetajatele Riina Randleppale, Nele Loole, Rea Lillemetsale ja Riina Noolele, kes panustasid, et kõikidel ikka oleks, mida lavale tuua.

Nagu jõuluajale kohane, sai iga klass kingituseks kommikoti!
Kaunist jõuluaega ja kärarikast aasta vahetust!

No comments: