Friday, February 9, 2018

Justkui EV100 juubelikingituseks III koht, tublid!


Veebruar pole veel läbi ja justkui Eesti Vabariik 100 sünnipäeva kingituseks, pääsesid 4.-5. klasside poiste rahvastepalli meeskond, kes alagrupis mängis ennast säästmata finaalturniirile. Finaalis olid vastas aga juba väga tugevad koolid ning vastu tuli võtta kaotused. Aitäh saame öelda vaid Audentese Erakoolile, kes III koha medalite saamise meile lihtsaks tegi.
Võistkonnas mängisid:
Rico Palu, Kaarel Kreekman, Robi Mikk, Hugo Lindsalu, Andero Piperal, Remo Kurem, Karl Kivisäk, Kristofer Robin Visnapuu, Oskari Sepa, Birk Parvelt.

Jaanuarikuu on saanud Pelgulinna Gümnaasiumile üheks ütlemata tihedaks spordikuuks. Lisaks klasside uisutundidele (3. ja 5-11 kl) on vahepeal jõutud võistelda veel ujumise linna eelvoorus, 1.-5. klasside kombineeritud teatevõistlustel ning 1-3. klasside rahvastepallis. Kaks viimast võistlust on peetud Phja-Tallinna ja Kristiine LO koolide konkurentsis. Sel korral on medalid jäänud saamata, aga on ju olümpia aasta, ju siis peavad need medalid ära tulema Lõuna-Koreast Pyeongchangist.
Tublid Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonna liikmed aga väärivad ikkagi esiletõstmist.

Ujumiskoondis: Katariina Mäll, Reena Hartõkainen, Anne Mai Kokkov, Õnne Paulus, Helena Klamas, Saskia Saarleht, Tuuli Tarkmeel, Merilin Lindre, Reinete Laur, Mirelle Piirsalu, Karl- Master Olde, Bert Prants, Oliver Lavits, Jaanus Paulus, Henri Regor Välimaa, Daglas Aitsen, Ralf Erik Prits, Rasmus Kõvask, Siim Sarapu, Sass -Jörgen Õunmaa.

1.-3. klasside rahvastepalli võistkond: Ann Marii Kaup , Nora Maria Meiorg, Ellen Kobin, Lisandra Paltser, Lenna Teigar , Miia Li Tooming, Jan Tahvonen, Trisjan Jaanson, Artur Basenov, Henry Murd, Casper Daniel Treier.

No comments: