Monday, October 23, 2017

Koolivaheaja üllatusvõistlus - Koolinoorte piljardi MV.

Sügisese vaheaja esimesel päeval, peeti Ku:lsa:lis Tallinna koolinoorte MV piljardis. Võistlust peetakse juba teist aastat järjest, kuid Pelgulinna Gümnaasium oli esindatud esmakordselt. Kui iga kool võis välja panna maksimaalselt 6 võistlejat, siis meie olime algatuseks väljas tubli 50%-ga, see on 3 julget piljardipoissi. Kerden Krismar Keyn Ong, Gert Maimre ja Thomas Uustalu olid need vahvad noormehed, kes viimasehetke hüüdele vastasid ning end võistlustele regada lasid.
Koolinoorte tase piljardis on väga erinev, mängima saavad tulla kõik, kel "ninad üle laua ääre ulatuvad". Samas näitas toimunud võistlus ka seda, et piljard on natuke ka õnnemäng. Eksisid ka need, kes hoiavad piljardi keppi tihemini käes, kui vaid mõned korrad aastas, kui sõpradega mängima minnakse. 
Piljard on tore võistlus, sest osalejaid peetakse kõiki meeles väikese Ku:lsa:li kinkekaardiga ning keegi ei tunne end halvasti, sest kaotus ei ole veel kojuminek, vaid miinusring võib viia sind ka lõppvõistlusele.

Siinkohal üleskutse kaasõpilastele - andke aga julgelt õpetajale teada, kui tegelete aladega, mis polegi koolispordis nii igapäevased. Meil võib toimuda võistlus!

No comments: