Monday, May 15, 2017

Jalgpalluritele pronksikarva medalid

Mai on üks suur koolispordi kuu. Jalgpalliga alustasid Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa koolide 3.-5. klasside koondis ja neile kohe otsa jätkasid 6.-7. klasside koondised. Heitlikud ilmastiku tingimused aga ei seganud ning noored jalgpallurid tõestasid, et nemad küll ei ole tehtud millegist, mis "sulab". 
Mõlemas vanuseastmes osales kokku 7 kooli ning alustasime alagrupimänge suurema arvuga alagrupist. Igast alagrupist pääses finaalturniirile kaks paremat kooli, nende seas Pelgulinna Gümnaasiumi noored jalgpallurid.
Turniiri juhend nägi ette, et viigilised mängud lõppevad alati penaltitega, nii sai nii mõneski noorema vanuseastme mängus otsustavaksoskused, närv ja ka õnn.
Vanemas vanuseastmes olid juba parimad mängu lõpuks välja kujunenud. Viigilisi seise ei esinenud. Vanema vanuseastme Pelgulinna Gümnaasiumi väravalööjateks olid: JÜRGEN JÕGI (3 väravat), RASMUS RAIDNA, MARK KRUUSIMAA (mõlemad 2 väravat).
Nooremate jalgpallurite seas olid parimad väravakütid ERKI HALJASMÄE ja TANEL LEIS

Pronksmedalid riputati huvikeskus Kullo poolt kaela: 
6.-7. klass. Rasmus Raidna, Jürgen Jõgi, Reneth Uus, Pärtel Avestik, Thomas Uustalu, Willem Mangusson, Rico Antonjak, Mark Kruusimaa, Sten Roots, David Tagirovs.

3.-5. klass.  Joosep Põldre,Tanel Leis, Henri Kats, Erki Haljasmäe, Robert Gregor Laud, Oliver Piirsalu, Egert Randla, Hugo Saks, Rico Palu, Kevin Kivimaa

No comments: