Thursday, January 15, 2015

Gümnaasiumi noormeete korvpall avas 2015 spordiaasta

Kolm päeva korvpalli, nii võib võtta kokku Pelgulinna Gümnaasiumi jaoks koolispordi avavõistluse aastal 2015. Tallinna 32. KK võõrustas kolme kooli, et selgitada alagrupist edasipääsejad. Nii asuski Pelgulinna Gümnaasiumi võistkond koosseisus: Andreas Kübar, Robert Põldre, Karlis Tiido, Martin Selke, Jürgen Palling,Tristen Laansalu, Sten Lauba, Rait Fels, Pelle Palts, Robert Paeglis võistlustulle
Esimeseks vastaseks oli Tallinna Tehnika Gümnaasium. Mängu algus oli võrdlemisi ühtlane, poolaeg lõppes seisuga 29:22 TTGle. II poolaeg läksid aga TTG korvpallurid eest ning lõpuks tuli meil vastu võtta kaotus 40:52. Teises mängud olime vastamisi Tallinna 53 Keskkooliga, kes oli eelnevalt saanud võõrustajatelt "sauna" 8:62. Meie mäng nendega läks tasavägisemalt. Seisuga 22:18 võitsime mängu, mille pealt oli hea minna vastu viimasele, kõige raskemale mängule Tallinna 32 Keskkooli vastu. Nagu ka Eesti koondiste pallimängude puhul oleme juba harjunud nägema, et raske vastasega mängitakse hästi, nii oli seda ka Pelgulinna Gümnaasiumi mäng võõrustajate vastu. Kaotus tuli küll suur, aga võitlustahet me siiski üles näitasime. Lõppskoor 57:27 ja tuleb jääda järgmist aastat ootama, et end siis jälle tõestada.
Pelgulinna Gümnaasiumi väärtuslikumaks mängijaks oli  neis mängudes kokku enim punkte visanud ANDREAS KÜBAR (20p, 15p, 9p). resultatiivsuselt järgnes talle Martin Selke (2p, 4p, 10p). "Käe said valgeks" ka Robert Põldre, Tristan Laansalu, Karlis Tiido, Jürgen Palling ja Pelle Palts.
Suur tänu noormeestele, et tulite kaitsma kooli spordiau.

No comments: