Thursday, November 20, 2014

Ka nemad on "nutipõlvkonnast"

Kui kaasaja põhiprobleem räägib ikka nõrkadest noortest, kellel hästi arenenud vaid nutinäpp, siis nende kahe noormehe puhul ei saa küll sellist juttu ollagi. Noormehed, Martin Selke ja Rene Ber on end saja protsendiliselt spordile pühendanud. Kuid tähelepanu, nendel poistel on ka nutitelefonid ning ajud!
Ei ole tegemist müüdiga, et sportlane oli trennis, kui jumal mõistust jagas. Nende noorte moto võiks pigem kõlada "terves kehas terve vaim". Ja kui nüüd noored neiud imestavad, et millistelt spordialadelt tulevad sellised tugevad, sportlikud kehad, siis vastuseks on sportakrobaatika ja poks. Jah olgem ausad, nende mõlema noore mehe puhul võib siiski rääkida ka multitalentidest. Koolispordi mõistes saab neid mõlemat kasutada pea kõikidel alade, kus Pelgulinna Gümnaasium oma võiskonnaga välja tuleb.
Kokkuvõtteks, kui klassis on mõni selline õpilane, on õpetajal ka tunnis tore, naljakas ja huvitav. Aitäh, et olen saanud teid õpetada. Selles klassis on veel palju värvikaid kujusid, kelle pärast tundi minna on vahva!

No comments: