Thursday, April 10, 2014

Ujumises nopiti medaleid!

Audentese Fitness ujulas selgitati Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa algklasside ujumismeistreid. Oma võistkondadega oli kohae tulnd rekordarv koole, kes eales ujumisvõistlustelt osa võtnud. Võistlustulle asus 8 kooli, kes olid esindatud 3.-5. klassi võistkondadega ja 6.-7. klassi võistkondadega. Nooremad ujusid 6x25m (3P+3T) ning vanemad 6x50m.
Sel aastal oli konkurents väga tugev, võitjad selgusid alles siis, kui kõik võistkonnad olid oma esituse teinud. Suur tänu Kullo esindajale Andres Idlale, kes igal aastal hoolitseb, et võitjad saaksid spordis ikka medaleid!

3.-5. klasside võistlus lõppes Pelgulinna Gümnaasiumi võistkonnale kolmanda kohaga ning pronksmedalitega. Meie võistkonnas ujusid: Ralf Erik Prits, Rasmus Kõvask, Siin Sarapu, Helena Klamas, Õnne Paulus, Caroli Käis. Varus Raul Mihkel Anton. Meid edestasid Audentese Erakool ning Lilleküla Gümnaasium.
6.-7. klasside ujumine oli väga pingeline. Esikoha heitlusse sekkusid Pelgulinna Gümnaasiumi ja Kunstigümnaasiumi võistkonnad. Kuigi need kaks kooli ujusid erinevates ujumistes oli pinge väga kõrgele kruvitud. Siiski õnnestus meie noortel ujujatel konkurente edestada ning võideti ihaldusväärsed kuldmedalid Kunstigümnaasiumi ja Ehte Humanitaargümnaasiumi ees.
Kuldses kuuikus ujusid: Oliver LavitsCarl Erik Klamas, Sass- Jörgen Õunmaa, Katariina Mäll, Maria Korneva, Anne Mai Kokkov.
Suur tänu tublidele ujujatele ning nende õpetajatele! 

No comments: