Tuesday, September 28, 2010

Võistlustules veel vaid põhikooli noormehed.

Sügis on täies hoos, nii hakkab ka jalgpall valdavas osas otsa saama. Gümnaasiumi noormehed juba lõpetasid, nüüd lõpetasid ka gümnaasiumi tüdrukud. Kuigi edasistele mängudele ei pääsetud, ei mänginud meie neiud oma alagrupimänge halvasti. Küüniline eestlane hakkaks nüüd kohe tümitama - mis vahet sellel on kas, kaotus 1: 0 või 10:0 kaotus on kaotus. Meie, kes me aga teame, kui keeruline on tänapäeval õpilasi kooli eest võistlema saada ja kui tore, et need, kes tulevad, teevad seda südamega, leiame, et kaotus 1:0 on peaaegu nagu viik!
Gümnaasiumi neidudel tuli pidada kolmel päeval kokku viis kohtumist, seega kahel päeval suisa kaks mängu. Need, kes on spordiga sinasõbrad teavad, et see pole lihtsalt passimine, vaid tõsine töö platsil. Meie mängud said aga sellised lõpplahendused: Ranniku Gümnaasium - Pelgulinna Gümnaasium 0:0; GAG - Pelgulinna G. 1:0; Karjamaa G. - Pelgulinna G. 0:0; Kunstigümnaasium - Pelgulinna G. 0:0 ning 53. KK - Pelgulinna G. 1:0
Neidude koondise moodustasid: Kaja Tiidema, Maria Jelisejeva, Kristin Samblik, Carol Pahk, Anneta Jefimova, Kim Ly Hoang, Kelly Remmelgas, Kriste Remmelgas, Karin Kolomainen, Joanna Maria Laos.
Võistlustules on veel vaid põhikooli noormehed, kelle avamängud olid edukad, aga nende tulemustest lähemalt järgmises artiklis.

No comments: