Thursday, January 22, 2009

Veerandfinaalring edukalt läbitud!

Kaks päeva tormamist ja järgmises ringis! Nii võib kokku võtta põhikooli noormeeste korvpalli veerandfinaalmängude kulgu. Selles ringis tuli meil kohtuda Lasnamäe Üldgümnaasiumi ja Sikupilli Gümnaasiumi võistkondadega. Raskusi see ring meile ei valmistanud, mõlemad vastased võideti piisavalt suure edumaaga. Kunstigümnaasiumiga oli meil eelringist juba võit kaasas.
Mängu, Pelgulinna G.- LÜG lõppskooriks jäi 82:41 Suurimad korvikütid selles mängus olid: Mikk Reha 28p, Kristo Jürgenson 20p, Karl Koppel 20p. Raul Rannaste arvele kogunes 10 punkti, Sten Saviste ja Kristjan Tamlak viskasid mõlemad 2 punkti.
Teine mäng Sikupilli Gümnaasiumiga läks veel tormakamalt. Kuigi vastane mängis paremini, kui esimesel päeval Kunstigümnaasiumiga, oli meie võistkonna paremus selgemast selgem. Vastane võideti tulemusega 90:44 Ka siin mängus kogunes 28 punkti kahe mehe arvele. Nendeks osutusid Mikk Reha ja Kristo Jürgenson! Oma suurepärase panuse andis ja asendamatu lauavõitluse pidas maha Karl Koppel, visates 18 punkti. Käe said valgeks ka kõik teised platsil käinud mängijad: Lauri Israel 6p, Marco Prems ja Kristjan Tamlak 4p, Sten Saviste 2p.
Järgmises ringis on aga juba vastas veel tugevamad meeskonnad, loodame, et ka need võistkonna liikmed, kes selles voorus erinevatel põhjustel kaasa ei löönud on rivis. Samas võlgneme suure tänu treener Ants Vändrikule, kes meie võistkonda võidukalt juhendas.

No comments: